Laster resultat
Kommande projekt

Kolkajen

Här skapas en ny, modern stadsdel perfekt belägen vid vattnet intill Kungliga nationalstadsparken i Stockholm och med bara några minuter in till city. Här planerar OBOS att bygga 340 lägenheter med förtur för dig som är medlem.

Antal bostäder
340 lägenheter
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Säljstart
2022
Inflyttning
Ej klart

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering 59.361633 latitud, 18.098234 longitud

Kolkajen, Stockholm. Se kartan på Google

På bästa läge i Norra Djurgårdsstaden

Norra Djurgårdsstaden är ett av Europas mest omfattande stadsutvecklingsområden och är ett av stadens utpekade hållbarhetsprofilområden. Norra Djurgårdsstaden växer fram längs med Stockholms innerstads nordöstra kustlinje, från Hjorthagen och vidare söderut längs Södra Värtahamnen, Frihamnen och Loudden. OBOS kommer att bygga lägenheter utmed Husarviken och Värtan och med gräns till Gasverket. På andra sidan Husarviken ligger Kungliga Nationalstadsparken med sina stora grönområden.

I området planeras också för utomhusbad, båthamnar, parkområden, restauranger och caféer. Det kommer göra området till en spännande och vacker plats för alla stockholmare att umgås och vistas på. Utbyggnaden i vattnet skapar också kanaler och en inre vattenbassäng som lämpar sig för olika aktiviteter.

Intresseanmälan

Kontakta oss för mer information om Kolkajen

Vi svarar gärna på dina frågor!

Byggs av:

Till toppen