Laster resultat
Kommande projekt

Aronsborg

Nu planerar vi vårt nya område i Aronsborg vid Mälarens strand i Bålsta. Här vill vi skapa känslan av en levande stadsdel med trädgårdsstadens kvaliteter i fokus.

Antal bostäder
Ej klart
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Säljstart
Kvartal 1, 2022
Inflyttning
Ej klart

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 59.553138,17.532961. Se kartan på Google

Ovanvåning i projektet Aronsborg som obos bygger

Nu planerar vi vårt nya område i Aronsborg vid Mälarens strand i Bålsta

I Aronsborg, Bålsta bor man på pendlingsavstånd till storstaden och med känslan att få komma hem till den lilla stadens trygghet och lugn. Vi ser en varierad bebyggelse där vi skapar plats för olika människor, i olika faser i livet och med olika bakgrund. Lika viktigt som en välplanerad bostad är livet mellan husen. Grönytor, gaturum, gränder, platsbildningar och alléer i området bildar en helhet.

Design och tillval

Design och tillval

Alla bostäder från OBOS Kärnhem har hög standard som standard. Vår grundstandard är genomtänkt i hela bostaden med lugna färger i vitt och grått till ett ekgolv. Det ger dig möjlighet att sätta en personlig prägel på din bostad. Du sätter din egen stil på din bostad genom att göra personliga val i designwebben.

Läs mer och design och tillval
Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt är en populär boendeform som också är en klassisk, svensk sådan från 1800-talet. Det beror på att bostadsrätten är en trygg boendeform som ger en alldeles lagom blandning av frihet och ansvar.

Läs om att bo i bostadsrätt
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor