Laster resultat
Slutsålt
Grön exteriör och en härlig uteplats på ett hus i obos projekt Brf Talldungen i Skölsta

Grön exteriör och en härlig uteplats på ett hus i obos projekt Brf Talldungen i Skölsta

Brf Talldungen

I Skölsta bor du lugnt och grönt i en fantastiskt fin miljö. Granne med området väntar Vedyxaskogen med sina fina vandringsleder och grillplatsen med utsikt över Viltvattnet: en härlig plats för både stora och små. Här planerar vi på OBOS 18 parhus i ett trivsamt kvarter med naturen runt knuten.

Projektet är slutsålt

Projektet är slutsålt.

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 59.877997,17.757585. Se kartan på Google

Kaffe hälls upp från en termos på en stubbe i Skölsta

Välkommen till Brf Talldungen

Vill ni komma närmare naturen? Kanske är det dags att bo lite mer familjevänligt. Någonstans där ni kan njuta av fågelkvitter och lugnet, och där ni kan spendera mer tid på utomhus-aktiviteter. Brf Talldungen kan ge er det. Och med Uppsala stad inom räckhåll är Skölsta den perfekta platsen.

Här kan din husdröm bli sann

Här får ni välja på radhus med 107, 120 eller 135 kvm i två plan, vilket gör det enkelt för er att hitta den storleken som passar er. Med öppen planlösning på nedervåningen får ni en perfekt sällskapsyta för festligheter eller kanske en spelkväll? Och på övervåningen kan ni få mer lugn och ro, i dessa radhus kan du leva ditt liv, så som du vill ha det. Alla radhus får en uteplats, en lättskött tomt och två parkeringsplatser. Och för de minsta så byggs det en lekplats i kvarteret.

Bo nära naturen

Från början var Skölsta ett populärt sommarstugeområde. Det är enkelt att förstå: för det här en oerhört tilltalande miljö med vackra skogar, åkermark och bondgårdar. I Brf Talldungen bor du mitt i allt detta och kan njuta av en vardag fylld av sköna skogspromenader och annat ute-njut. Härligt för hela familjen, men inte minst för de små som kan springa rätt ut i leken på ett helt annat sätt än inne i stan.

Kvartersskiss

Kvartersskiss

Här har du chans att ta del av kvartersskissen över Brf Talldungen och var vi planerar att placera de olika bostäderna.

Se skissen i full bild här!
Titta närmare på husen

Titta närmare på husen

I Brf Talldungen finns det parhus i olika storlekar för att passa just ditt behov. Läs om de olika bostäderna för att hitta det som passar dig.

Lär mer här
Livet i området

Livet i området

Som boende här har du naturen precis utanför dörren, Skölsta är en familjeidyll som bjuder in till en rad olika utomhus-aktiviteter, både för stora och små!

Läs artikeln
Varför välja Talldungen?

Varför välja Talldungen?

Att bo i en bostad där ingen har bott innan är en speciell känsla. Du bor mitt i naturen, men ändå nära Uppsala stad. Du har allt du behöver här.

Läs mer