Utomhusservering i Brf Talldungen Skölsta

Varför välja Brf Talldungen?

Vad sägs om ett nybyggt hus mitt i naturen, och med Uppsala inom räckhåll? Välkommen att låta dig charmas av natursköna Skölsta, och Brf Talldungens perfekta parhus för familjelivet – i tre olika storlekar. Läs mer om alla Brf Talldungens fördelar här.

Vackert redan från början

En vanlig fördom om ett nybyggt område är att det tar många år innan det blir fint och uppvuxet. Så är det inte här. Precis som namnet antyder tar Brf Talldungen plats mitt i den vackra tallskogen. Här är det inte fråga om långa rader hus på ett öppet fält – utan ett trivsamt, välplanerat kvarter i ett kuperat område med berg i dagen som är vackert av naturen, berättar projektutvecklare Åsa Björnsdotter Olsson.

– Det går inte att undvika att charmas av hur levande området är redan nu. Tallarna, naturen och så åkrarna som breder ut sig ett stenkast bort. Man kan redan se hur härligt det kommer att bli!

Ett par som cyklar framför flera radhus i olika färger

Ett kvarter med en egen stil

En annan fördom om nyproduktion är att husen alltid ser ut som vita, fyrkantiga lådor. Även här bryter Brf Talldungen mönstret. Parhusen bildar ett välkomnande kvarter och får en färgsättning som inspirerats av naturen runt omkring. Nyanser av skog, sand och sten varieras för att skapa en levande känsla, men samtidigt med tillräcklig igenkänning för att skapa en härlig enhet.

En gata med hus på sidorna i Brf Talldungen Obos

Välplanerade hem i olika storlekar

En sak med nyproduktion som däremot stämmer även här, är att ditt nya hem redan är färdigt – ja, det är bara att flytta in, möblera och istället få tid över till det roliga i livet. Här bjuds vi på toppenfina parhus i två plan – i tre olika storlekar. Ljusa och luftiga hem med 3-4 sovrum, fina sällskapsytor och alla bekvämligheter, inklusive plats för två bilar på uppfarten, berättar Åsa.

– Grejen med de här husen är att de både är funktionella och välplanerade, men inte på bekostnad av känslan. De känns gedigna och är ytterst familjevänliga, oavsett familjekonstellation. Och så de stora härliga altanerna – de tycker jag är något alldeles extra! 

Läge för ett enklare liv

Livet på landet passar fint för familjer. Att dessutom bo i ett kvarter där småttingar med spring i benen bara kan springa rätt ut i leken gör inte saken sämre. Inte heller det faktum att området får en egen trevlig lekplats, att det planeras för en ny förskola alldeles i närheten och att det kommer byggas en ny busshållplats precis vid området.

Människor som sitter utomhus en härlig sommarkväll och äter

– Men också det här med att bara kunna gå ut och fylla frysen med bär och svamp, eller att hoppa i bilen och efter en kort tur vara framme vid fina Näsuddens badplats. Eller ta cykeln in till stan, för den delen, du har en jättefin cykelväg ända dit, tipsar Åsa.

Mycket för pengarna – lite bekymmer

Att bo i parhus passar dig som vill leva huslivet på ett lite lagom socialt vis. Ett nyproducerat boende i bostadsrättsform betyder också att du inte behöver oroa dig för obehagliga överraskningar när det kommer till renovering och underhåll. Husen håller en god standard redan från början, du behöver inte göra några tillval om du inte vill – även om möjligheten förstås finns för dig som vill sätta sin egen prägel på ditt nya hem. Här får du helt enkelt ett riktigt bra hem för en rimlig prislapp.

Vardagsrum i parhus om 107 kvm

– Uppsala är en marknad med stor efterfrågan, och priserna ser ut därefter. Men här får du mycket bekymmersfri villakänsla för pengarna, konstaterar Åsa.

Vem tror du kommer att trivas bäst här?

Barnfamiljer av alla slag, både med småbarn och barn i skolåldern. Kanske bor man i lägenhet i Uppsala idag, men drömmer om att uppfylla villadrömmen på ett lite enklare vis? Oavsett vem man är tror jag att man längtar efter ett lite enklare liv – och närheten till naturen, förstås.

Är du intresserad av Brf Talldungen?

Är du intresserad av Brf Talldungen?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!
Till toppen