Laster resultat
En man och en kvinna som går längst ett järnvägsspår

Tomter i Skölsta

I Skölsta säljer vi tomter där du kan bygga nytt hus tillsammans med oss. Tomterna kommer vara i olika storlekar mellan 1 000 kvm till 1 800 kvm och ger möjlighet till varierande byggnation av husmodeller från SmålandsVillan.

Antal bostäder
16 tomter
Upplåtelseform
Äganderätt
Säljstart
Ej klart
Inflyttning
Ej klart

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 59.881388,17.763466. Se kartan på Google

Bygg hus i Uppsala

Skölsta är en lantlivsidyll med naturen in på knuten. Området ligger 5 km från Gränby centrum och 8 km från centrala Uppsala. I Skölsta är det lugnet och den fantastiska miljön som lockar och erbjuder livskvalitet i stora mått för den som värdesätter natursköna omgivningar och möjligheter till ett aktivt friluftsliv.

I det här området förbereder SmålandsVillan för försäljning av tomter där du kan bygga nytt hus tillsammans med oss. Tomterna kommer vara i olika storlekar mellan 1 000 kvm till 1 800 kvm och ger möjlighet till varierande byggnation av husmodeller från SmålandsVillan. 

Skölsta ligger på bekvämt avstånd från centrala Uppsala och har samtidigt nära till naturen med Vedyxaskogens spännande vandringsleder och magiska lekvärldar för de små. Närheten till staden ger dig många utbildningsalternativ för barn i alla åldrar. Närmast finns förskolor och skolor i stadsdelen Årsta. I detaljplanen för Skölsta planeras också för en ny, närliggande förskola. 

Intresseanmälan

Om du är intresserad av att bygga hus i området Skölsta i Uppsala är du varmt välkommen att läsa mer och göra en intresseanmälan hos SmålandsVillan.

Byggs av: