Laster resultat
Kommande projekt

Brf Morgondröm

I vackra Alster kan din husdröm bli verklighet på enklast möjliga vis: i bostadsrättsform. Här planerar vi för kedjehus och friliggande småhus med lantligt läge. Cykla till badet på fem minuter, promenera till förskolan, och ta bilen in till Karlstad på cirka 10 minuter. Vardagspusslat och klart!

Antal bostäder
20 kedjehus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Säljstart
Vår/sommar 2021
Inflyttning
Vinter 2022/2023

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering 59.397528 latitud, 13.62109 longitud

Koordinater: 59.397528,13.621090. Se kartan på Google

Den enkla vägen till villalivet: nybyggda hus i barnvänliga Alster

Välkommen till Gustaf Frödings hemtrakter! Här i vackra Alster bjuder Brf Morgondröm på kedjehus och friliggande småhus i två olika modeller, båda om 120 välplanerade kvadratmetrar med 3-4 sovrum. Moderna hem i bekväm bostadsrättsform, i en klassisk kostym som matchar sin omgivning perfekt.

Bo granne med skogen och vattnet

Här bor du nära både skogen och Vänern, du cyklar till Alsters Strandbad på fem minuter! På sommaren kan du också besöka Alsters herrgård, och kanske äta lunch eller ta en gofika med utsikt över Vänerns glittrande vatten? Var det någon som sa livskvalitet?

Med staden inom räckhåll

Att bo här betyder inte att du lämnar civilisationen bakom dig. Förskola finns på promenadavstånd och på cirka 10 minuter i bilen når du shopping, jobb och nöjen i centrala Karlstad. Middagsmat, med mera, handlar du närmast på Välsvikens handelsområde. Vardagspusslat, och klart!

Om bostäderna

Om bostäderna

Att bo i kedjehus ger gott om villakänsla för pengarna, vill du ha extra frihet väljer du ett av de friliggande husen. Här är det gott att leva, helt enkelt.

Läs mer!
Området

Området

Här bor du mitt i den vackra värmländska naturen, med lika nära till sköna skogspromenader som svalkande dopp. Det känns som att bo på landet, men på ett lite lagom vis.

Läs mer om området
Varför välja Brf Morgondröm?

Varför välja Brf Morgondröm?

Nybyggda kedjehus och friliggande småhus med alla bekvämligheter, i ett välkomnande kvarter med närhet till både skogen och Vänern – och Karlstad inom räckhåll.

Läs mer här
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Vill du hålla dig uppdaterad om vad som händer? Fyll i formuläret och registrera ditt intresse här - så ser vi till att du får alla viktiga nyheter och deadlines.

Villkor

Oj, något gick fel när formuläret skickades in!

Försök gärna igen om en liten stund.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Personuppgiftspolicy och Användarvillkor gäller.

Kontakta oss för mer information om Brf Morgondröm

Vi svarar gärna på dina frågor!

Till toppen