två gula tvåvåningshus med gräsmatta och uteplats

Ett trivsamt kvarter för stora och små

Trots närheten till centrum får Brf Kajplatsen ett lugnt och skönt läge. Husen placeras längs med en lugn liten gata, något förskjutna från varandra med en carport emellan, vilket ger en trevlig friliggande villa-känsla.

Färgsättningen går i varma, jordnära toner med matchande fönsterfoder som ger ett vilsamt och välkomnande intryck. Granne med kvarteret flyter ån Varnan fram, och obebyggda grönområden på baksidan av husen bidrar också till att det här blir ett kvarter med trivseln i fokus. Hit är det härligt att komma hem efter en lång arbetsdag.

en grå soffa och en vit matta i ett vardagsrum

Hem för vardagsliv och vardagslyx

Här bygger vi vår mest populära husmodell: härliga kedjehus om 120 kvm med öppna, sociala ytor på nedervåningen och gott om plats för familjens privata liv en trappa upp. Ett sovrum ligger också på nedervåningen, perfekt som tonårsrum, gästrum eller kanske hemmakontor? Inredningen är genomgående ljus och stilren för att hålla stilen i många år framöver. Alla bostäder får fina uteplatser att njuta av – men också praktiska detaljer som eget förråd och egen carport i anslutning till bostaden ingår.

Är du intresserad av Brf Kajplatsen?

Är du intresserad av Brf Kajplatsen?

Gå till projektet för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer
Till toppen