En pappa och ett barn busar

Varför välja Brf Kajplatsen?

Nybyggda kedjehus med gott om bekvämligheter, i ett välkomnande kvarter med närhet till vatten och all service inom räckhåll. Läs mer om allt som Brf Kajplatsen har att erbjuda här.

Nära vatten, nära stan

Promenadavstånd till det mesta, och ån Varnan som närmaste granne: Brf Kajplatsen får ett riktigt bra läge, berättar projektutvecklare Henrik Wirén.

– Det mesta som byggs i Kristinehamn idag byggs i villakvarter en bra bit bort från stan. Visserligen nära vatten, men här i Brf Kajplatsen får man både nära till vatten och till stan. Du har nära till skolor för alla åldrar från förskola till gymnasium, nära till aktiviteter och service, det här är ett läge som passar alla olika skeden i livet.

bild över promenadstråk utefter vattnet

Nybyggt med mycket villakänsla för pengarna

Även när det gäller boendet har Brf Kajplatsen något utav det bästa från två världar. Här bor du alldeles nybyggt och bekvämt i kedjehus, alltså hus som bara sitter ihop med en carport emellan, vilket ger betydligt större villakänsla än i ett vanligt radhusområde. Och naturligtvis blir prislappen en helt annan, jämfört med en nybyggd villa.

– Ja, här får du känslan av en friliggande villa till priset av ett radhus. Du bor bekvämt i bostadsrättsform, men får ändå en egen liten tomt. En lättskött sådan, med möjlighet att ha uteplats på både fram- och baksidan, tipsar Henrik.

två gula hus på rad

Hemtrevligt möter tidsenligt

Husen i Brf Kajplatsen ligger längs med en lugn villagata. Fasaderna färgsätts i en varm, jordnära färgskala, där olika kulörer på husen ger en levande känsla och förstärker intrycket av den egna bostaden.

– Det blir en skön kontrast till vitt och fräscht: en mix av hemtrevligt och tidsenligt. Vår tanke med kvarteret är att det ska kännas varmt och välkomnande, men samtidigt modernt, förklarar Henrik. 

Vår allra mest populära husmodell

Inuti får bostäderna en bra standard, med kök från Vedum och vitvaror från Bosch, inklusive egen tvättmaskin och torktumlare. Inredningen är utvald för att hålla stilen i många år framöver, men samtidigt låta din egen stil få ta plats. Och husmodellen i Brf Kajplatsen blir en riktig succé, tvåplanshuset om 120 välplanerade kvadratmetrar är faktiskt vår mest populära husmodell.

Ett köksbord i ett vardagsrum med öppen planlösning

Bekvämt i alla bemärkelser

Det är något visst med känslan att flytta in i ett helt nytt hem där ingen bott förut. Men ett nyproducerat boende i bostadsrättsform betyder också att du inte behöver oroa dig för obehagliga överraskningar, vare sig renoveringsmässiga eller ekonomiska sådana. Och glöm det där med stressiga budgivningar: här betalar du ett fast pris.

– Här kan du bo bekvämt i tio år utan att röra en skruv om du inte vill. Det här är ett bra val för dig som inte känner för att köpa och renovera en äldre villa, och kanske inte kan eller vill lägga de pengar som behövs för att köpa en nybyggd sådan. Bostadsrätten som boendeform fyller en viktig funktion, den möjliggör bostadsdrömmen för så många, avsluter Henrik.

Är du intresserad av Brf Kajplatsen?

Är du intresserad av Brf Kajplatsen?

Gå till projektet för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer
Till toppen