Laster resultat
Kommande projekt

Brf Växthuset

Med ett utsökt läge på trevliga Umedalen planerar vi nu att bygga något alldeles extra. Ett kvarter med sex flerbostadshus byggda i trä, ett stort gemensamt växthus och massor av andra smarta lösningar till nytta både för dig och för vår miljö.

Antal bostäder
116 lägenheter
Säljstart
Våren 2021
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Inflyttning
Ej klart

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering 63.84292 latitud, 20.158901 longitud

Koordinater: 63.842920,20.158901. Se kartan på Google

Ljuvliga lägenheter – för dig och för miljön

Att bo på Umedalen är att ha nära till bra kommunikationer in till stan samtidigt som du bor nära naturen, med både skogar och Umeälven inom räckhåll. Här finns fina motionsspår, sporthall, äventyrslekpark, gym och spa – och skulpturparken förstås. Du har skolor och förskolor på promenadavstånd – flera restauranger likaså. Både pizzeria för dagarna du inte ids laga mat, och en lite lyxigare fransk bistro när tillvaron förtjänar lite extra guldkant.

När kvarteret står klart kommer det att innehålla över hundra lägenheter. Från kvadratsmarta tvåor till rejäla femmor: här finns något för alla.

Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Vill du hålla dig uppdaterad om vad som händer? Fyll i formuläret och registrera ditt intresse här - så ser vi till att du får alla viktiga nyheter och deadlines.

Villkor

Oj, något gick fel när formuläret skickades in!

Försök gärna igen om en liten stund.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Personuppgiftspolicy och Användarvillkor gäller.

Kontakta oss för mer information om Brf Växthuset

Vi svarar gärna på dina frågor!

Till toppen