Laster resultat
exteriör på radhus

Brf Lokstallet 2

Vännäsby ligger naturskönt i Vännäs kommun, där Umeälven och Vindelälven möts och med närheten till Umeå. Här har OBOS tidigare byggt 12 radhus och nu fortsätter vi med en andra projektetapp i området. Denna gång planerar vi för åtta moderna lägenheter samt fem radhus.

Antal lediga bostäder
1
Bostadstyp
Lägenhet, Radhus
Pris från
1 995 000 kr
Storlek (Boarea)
120 m²
Säljstart
Fra 1 september 2020
Inflyttning
Inflyttningsklart
Ägandeform
Bostadsrätt

Projektet är slutsålt

Projektet är slutsålt

Detta händer nu

Visning

Vill du se vad Brf Lokstallet 2 har att erbjuda? Vad sägs till exempel om härliga, öppna umgängesytor, ett fullutrustat kök, två badrum och gott om plats för familjens privata liv i 3-4 sovrum? Lagom när det är som allra bäst, säger vi.

Nu har du chansen att besöka vårt inredda visningshus som även ger en god känsla för lägenheterna i projektet. Anmäl dig för en visning så ses vi på Kvarnstigen!

Se kontaktpersoner här

Visningsbostad:
Kvarnstigen, Vännesby. Se kartan på Google

Brf Lokstallet 2 har en ledig bostad

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering 63.91587 latitud, 19.833364 longitud

Koordinater: 63.915870,19.833364. Se kartan på Google

Lugnt och grönt är riktigt skönt

Vännäsby ligger omgivet av vacker natur. Byn består till stora delar av gammal bebyggelse och även om Brf Lokstallet består av moderna lägenheter och radhus finns den sköna, lantliga känslan kvar – tack vare dess lugna läge, fritt från genomfartstrafik och omgivet av grönområden. Uteplatserna gör såklart sitt till för att förstärka känslan av det ljuva livet på landet. Både lägenheterna och radhusen har generöst tilltagna sådana som ger alla möjligheter till att njuta av utelivet.

Hem, ljusa hem

Husen är färgsatta i ljusa, jordnära kulörer som matchar naturen runt omkring och bidrar till att skapa en mysig kvarterskänsla. Inuti finner vi ljusa hem med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum i både radhusen och lägenheterna. Detta är bostäder som bjuder in till trevligt umgänge såväl till vardags som till fest. För bekvämlighetens skull är köket fullt utrustat från början, och tvättmaskin och torktumlare är standard i både radhus och lägenheter. Och vill du sätta din egen prägel på ditt nya hem finns en mängd tillvalsmöjligheter att tillgå.

Parkera din bil gör du smidigt i den intilliggande carportbyggnaden. Här har du också tillgång till ett eget rymligt förråd där du kan förvara exempelvis vinterdäcken.  

Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Vill du hålla dig uppdaterad om vad som händer? Fyll i formuläret och registrera ditt intresse här - så ser vi till att du får alla viktiga nyheter och deadlines.

Villkor

Oj, något gick fel när formuläret skickades in!

Försök gärna igen om en liten stund.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Personuppgiftspolicy och Användarvillkor gäller.

Kontakta oss för mer information om Brf Lokstallet 2

Vi svarar gärna på dina frågor!

Till toppen