Laster resultat
Försäljning pågår

Brf Klippingen 2

Sörmarken är ett charmigt, barnvänligt bostadsområde med blandad bebyggelse och ett riktigt bra läge – tio minuter från Borås centrum. Här planerar vi nu för ännu fler härliga radhus och parhus om 107 välplanerade kvadratmetrar, alla i bekväm bostadsrättsform.

Antal bostäder
12
Bostadstyp
Radhus, parhus
Pris från
Ej klart
Storlek (boarea)
107 m²
Inflyttning
Höst 2022
Ägandeform
Bostadsrätt
Säljstart
1 mars 2021

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Detta händer nu

Brf Klippingen 2 har inga lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 57.718280,12.985892. Se kartan på Google

Interiör i Brf Klippingen 2 som obos planerar att bygga i borås

Uppfyll husdrömmen i populära Sörmarken

I charmiga Sörmarken bor du lugnt och grönt. All service du behöver i din vardag finns på bekvämt avstånd, och en kort cykeltur bort väntar härliga Kransmossens friluftsområde med gott om aktiviteter för stora och små. Lockar stadens nöjen? Då hoppar du bara på bussen – du är framme på tio minuter.

Välplanerade hus i bekväm bostadsrättsform

Här kan du njuta av huslivet i radhus och parhus i bekväm bostadsrättsform, helt fritt från klassiska villabekymmer. Både familj och gäster trivs i den sociala, öppna planlösningen på nedre plan – och inte minst på den härliga altanen. När du vill koppla av finns det gott om plats för lugn och ro en trappa upp. Här finns rum för att leva livet, oavsett hur ditt liv ser ut.

Nära allt för en enklare vardag

Här har du nära till skolor, förskolor, matbutiker och en hel del restauranger. Jobbar du på sjukhuset kan du cykla till jobbet, och när du vill in till centrum är det bara att hoppa på bussen. Resan tar 10 minuter och busshållplatsen ligger granne med kvarteret. Jobbar du på annan ort? Då kommer du att uppskatta hur snabbt du kommer ut på Rv 40.   

Kvartersskiss

Kvartersskiss

Här har du chans att ta del av kvartersskissen över Brf Klippingen 2 och var vi planerar att placera de olika bostäderna.

Se skissen i full bild här!
Titta närmare på husen!

Titta närmare på husen!

Brf Klippingen 2 i populära Sörmarken bjuder på nybyggda radhus och parhus om 107 välplanerade kvadratmetrar i bekväm bostadsrättsform. Här kan du läsa mer om respektive hus.

Läs mer!
Livet i området

Livet i området

Det är inte svårt att förstå att Sörmarken är ett populärt område. Här bor du grönt och skönt med både villor, radhus och bostadsrätter som grannar.

Läs artikeln!
Varför välja Brf Klippingen 2?

Varför välja Brf Klippingen 2?

Vad sägs om ett nytt och fräscht radhus eller parhus i ett trevligt kvarter med bra läge? Brf Klippingen 2 erbjuder allt detta – och mycket mer. Läs mer om alla fördelar med att flytta hit här.

Läs mer här!
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Klippingen 2

Vi svarar gärna på dina frågor!