Laster resultat
Kommande projekt

Pedagogen Park

En helt ny stadsdel utvecklas i Mölndal, en stadsdel som kommer karakteriseras av närhet till natur- och grönområden, närhet till service och handel samt närhet till goda kommunikationer. Här planerar OBOS för lägenheter i varierande storlekar.

Antal bostäder
83 lägenheter
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Säljstart
Hösten 2021
Inflyttning
2024

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 57.652125,11.986463. Se kartan på Google

Attraktivt läge i Mölndal

Det 300 hektar stora Änggårdsbergens naturreservat ligger i direkt anslutning till Pedagogen Park och erbjuder unika möjligheter för friluftsliv, motion och rekreation. I närheten finns det också gott om löparspår, promenad- och cykelstråk, fotbollsplaner och Göteborgs bästa golfbana. Havet är dessutom endast 10 min bort med bil.

Med drygt fem minuters avstånd till Mölndal Galleria, köpcentrumet 421 och handelsområdet Sisjön är utbudet av handel och service bland det bästa i Göteborg. Kommunikationerna är goda med bil, kollektivtrafik och cykel. Centrala Göteborg nås på endast 10 minuter med bil.

Intresseanmälan

Kontakta oss för mer information om Pedagogen Park

Vi svarar gärna på dina frågor!

Byggs av: