Laster resultat
Kommande projekt
En kvinna som blickar ut över ett hav samtidigt som det är skymning

Brf Lanternan

Drömmer du också om ett skärgårdshus? Då har du chansen nu! På ett perfekt och centralt läge i kustidyllen Grebbestad planerar vi för parhus och villor i bekväm bostadsrättsform. Härliga hem för både semesterboende och året runt-trivsel, bara en kort promenad från allt!

Antal bostäder
9 parhus och villor
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Säljstart
Prel våren 2021
Inflyttning
Prel våren 2023

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 58.697448,11.255048. Se kartan på Google

En man som vinkar åt en båt

Moderna skärgårdshus i klassisk kostym – mitt i kustidyllen

Välkommen till kustpärlan Grebbestad – och dessa härliga parhus och villor som passar lika bra som sommarhus som för åretruntboende. Här bor du modernt och bekvämt i bostadsrätt – i hus med klassisk västkuststil, på promenadavstånd från det mesta. Kan det bli bättre?

Hus med många möjligheter

Här kan du välja mellan att bo i villa eller parhus. Båda husmodellerna bjuder på cirka 115 ytterst välplanerade kvadratmetrar, med fina sociala ytor och tre sovrum som standard, och möjlighet till alternativa planlösningar som tillval. Självklart har alla hus också en stor, härlig altan att njuta av livet på.

Med allt inom räckhåll

Vare sig du flyttar in permanent eller har detta som ditt extra paradis i tillvaron kan det vara skönt att veta att du har promenadavstånd till allt Grebbestad har att erbjuda i form av butiker, restauranger, skolor och förskolor. Och nära har du även till vattnet, såklart – till badplatsen cyklar du till exempel på under 10 minuter.

Titta närmare på husen!

Titta närmare på husen!

Brf Lanternan i populära Grebbestad bjuder på klassiska skärgårdshus i modern tappning, i ett trivsamt kvarter. Här kan du läsa mer om bostäderna.

Läs mer!
Livet i området

Livet i området

Vare sig du flyttar in permanent, eller väljer Grebbestad som din semesteroas i tillvaron har den här pärlan till kustsamhälle massor att erbjuda.

Läs artikeln!
Varför välja Brf Lanternan?

Varför välja Brf Lanternan?

Moderna skärgårdshus med alla bekvämligheter, och möjlighet till olika planlösningar – med ett utmärkt läge i härliga Grebbestad. Här bor du med gång- eller cykelavstånd till allt, och hela Västkusten på bekvämt utflyktsavstånd. Som gjort för det ljuva livet!

Läs mer här!
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Lanternan

Vi svarar gärna på dina frågor!