Tahe

Taberg strax söder om Jönköping är för många stadsbor en obekant plats. Ett litet samhälle med gamla villakvarter som slumrat till litegrann. Men nu händer det grejer! OBOS expolaterar Tahe med ett nytt bostadsområde precis intill Tahesjön. Här blir det allt från villor till radhus och lägenheter i flerbostadshus. Ajjemän!

1

Bo bekvämt, bekvämare eller bekvämast

Ett nybyggt hem är bekvämt i sig, oavsett hustyp eller upplåtelseform. Men vi vet att bostadsdrömmen kan se lite olika ut beroende på var vi befinner oss i livet. Vissa av oss vill helst bo i bostadsrätt, andra vill äga sitt hus men föredrar att allt är klart när man flyttar in. Och sedan har vi de som själva vill kunna bygga och fixa i sitt nya hem. Här i Tahe kan alla dessa bostadsdrömmar bli verklighet. Här i Tahe kan alla dessa bostadsdrömmar bli verklighet.

Karta över Tahe

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud
2

Småstadscharm lagom nära stan

Storstadslivet i all ära – men det finns något oemotståndligt i småstaden. Allt är lite lugnare, lite trevligare och kanske lite mer familjärt. En plats där du själv får ta plats och känner grannarna på gatan. En plats som Tahe i populära Taberg. Ett litet samhälle vid det väldiga bergets fot där du bor lugnt och trivsamt samtidigt som du har nära till allt som är viktigt i livet.

Utsikten från Tabergstoppen över Tahe, Taberg.

Närområdet

3

Projekt i Tahe

I Tahe bygger vi på OBOS bostäder - som passar människor för alla stadier i livet. Vilket projekt passar dig?

4

Artiklar