Torsviken

Längtar du också efter en förändring? Att lämna staden för ett friare, enklare liv närmare naturen – men ändå med stadspulsen inom räckhåll och hämtpizza på bekvämt avstånd? Då ska du titta närmare på Torsviken. Här, strax norr om Norrköping, kommer vi på OBOS att skapa ett helt nytt bostadsområde i flera etapper. Hem i olika storlekar och utföranden i en vacker miljö – både bostadsrätter och äganderätter. Välkommen till ditt drömliv!

1

Bo mitt i naturen med service på bekvämt avstånd

I Torsviken bor du granne med både skog och vatten. Dels kan du njuta av vackra vyer över Bråviken – eller ta ett dopp i lilla Torsjön. Från din uteplats kan du uppleva årstidernas skiftningar från första parkett. Kanske är det nu du gör slag i saken och skaffar mountainbike, går en svampkurs eller börjar måla akvarell?

Ljus hall med cykel lutad mot vägg. Mossa som kommer in i hallen från skogspartiet utanför. Visar på närhet till naturen.

Självklart slipper du mossa i entrén, men du kommmer uppskatta närheten till skogen!

Men du behöver inte bli ett fullständigt Kolmårdstroll för att trivas här, det är nämligen inte alls långt till allt du behöver i din vardag. En kort cykeltur bort hittar du Krokek med flera förskolor och två kommunala skolor: Uttersbergsskolan och Råsslaskolan som tillsammans erbjuder årskurs F-9. Här finna också matbutiker, pizzerior, vårdcentral och mycket mer. Krokek har också ett aktivt föreningsliv bland annat inom fotboll, innebandy, motocross och enduro, orientering, scouting och sportskytte.

Från Krokek finns också bra kommunikationer med både buss och tåg. In till Norrköping tar du dig på runt 20 minuter, och du kan även hoppa på tåget direkt till Stockholm – då är du framme i huvudstaden om 1,5 timme. Och efter en dag i staden är det härligt att komma hem till lugnet i Torsviken.

Karta över Torsviken

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud
2

Området

I Torsviken har du nära kontakt med naturen. Barnen kan bygga kojor, ni kan ta en cykeltur eller promenad i skogen och hitta lugnet eller kanske en simtur i sjön. Men vill du ha stadsliv, ja då tar du dig in till norrköping på 20 minuter, eller ta tåget in till stockholm.

Här ser du hur området är planerat och kanske kan du se var du skulle trivas bäst? I etapp 1 har vi en tomt till försäljning via SmålandsVillan och snart ännu en via Myresjöhus. Här kommer även Myresjöhus att bygga ett visningshus. Se områdesskissen i större bild

Närområdet

3

Projekt i Torsviken

Området kommer byggas ut i flera etapper med projekt från OBOS och villor från systerbolagen Myresjöhus och Smålandsvillan. Nedan ser du vad som är aktuella just nu.

4

Frågor och svar

Här har vi samlat frågor och svar som vi ofta får om Torsviken

Hur många rum har bostäderna?

Bostadsprojekten i området kommer arbetas fram allt eftersom och utformningen kommer ta sin utgångspunkt i vad ni som intressenter i Torsviken är intresserad av och vad detaljplanen säger såklart.

Vad kommer husen att kosta?

Titta in på respektive projekt i området så kommer du, i de fall priserna blivit släpta, se vad bostäderna kostar.

När sätts byggnationen igång?

Det pågår redan omfattande markarbeten för att bereda första etappen i området.

Vilken upplåtelseform blir det?

Vi kommer att erbjuda både bostadsrätter och äganderätter i området. 

Kan man köpa tomt?

Vi erbjuder inga tomter i området.

När blir det säljstart?

Området planeras för fullt och kommer byggas ut över lång tid. Första projektet kommer förhoppningsvis att säljstartas till kvartal 1 - 2021.