Nyhetsbrev vecka 38

Hej! Hoppas allt är bra med er. Bygget rullar på och är nu på slutspurten. Utvändigt ser ni att det börjar bli grönt och fint och invändigt jobbar man sig framåt med att montera köken och måla klart väggarna.

Angående kontrollbesiktning
I förra inlägget så beskrev jag besiktningsrutinerna som är kommande nu under hösten. Då fick ni information om att ni skulle få en inbjudan till att närvara på både kontroll- och slutbesiktning. Eftersom vi fortfarande är mitt i en pandemi så har OBOS tyvärr fått ändra på sina rutiner och tillåter nu endast att kunderna är med på slutbesiktningen. På kontrollbesiktningen har man med sig entreprenörer från olika yrkesgrupper och därför överskrider vi antal som tillåts i huset samtidigt.
Vid slutbesiktning där emot ska allt vara åtgärdat och då behöver inte entreprenörerna närvara.

Vi förstår att ni är ivriga att komma in och kolla på era bostäder såklart. Vår prioritet måste främst vara allas hälsa och välmående. Vi ser fram emot att få släppa in er i helt färdigställda och felfria bostäder under vecka 46 på slutbesiktningen istället! Tiderna för slutbesiktning kommer ut cirka fyra veckor innan det är dags.

 

Information sker digitalt
Jag har tidigare informerat om att vi brukar ha en informationsträff där vi går igenom hur allt ska gå till och vad man bör tänka på som nyinflyttad i en OBOS-brf. Även denna får vi tyvärr ställa in med hänsyn till covid-19. Vi ska göra vårt bästa för att hålla er informerade ändå med inlägg, presentationer och digitala möten. Vi tittar även på möjligheten att signera upplåtelseavtalen digitalt. Jag som er kundansvarig får mindre tid tillsammans med er och det är något jag känner är väldigt tråkigt. Det viktigaste är att ni känner er trygga inför allt som kommer ske under kommande månader. Tillsammans anpassar vi oss och hindrar smittspridningen.Slänt på baksidan 
Ni som åkt förbi området på senaste tiden har sett att i takt med att man jämnat ut era gräsmattor så har slänten på baksidan växt fram lite tydligare. Vi har under hösten gjort ett försökt att lägga ut matjord och så en ängsfröblandning på slänten. På grund av extremt regn så har vi tyvärr inte lyckats få detta att sätta sig i tid. För att vi ska hinna klart med det som ligger närmst runt och i husen så kommer vi behöva skjuta upp att så på slänten tills i vår, när vädret blir lite varmare och tillåter markarbeten att påbörjas igen.

Ni vet vart jag finns vid frågor och funderingar sabah.osman@obos.se eller 070-6180797

 

Allt gott!

Med vänlig hälsning,

Sabah, Jens och Therese 

Fler nyheter

2020-08-14

ÄNTLIGEN är tillträdesdatum klart!

Hoppas att ni haft en bra sommar! Hösten närmar sig och med dryga tre månader kvar tills november har vi nu satt datum för nyckelöverlämning.

2020-06-30

Tack för senast!

Hoppas ni har det bra i sommarvärmen. Nu var det ett tag sen jag la ut en nyhet här så det passar alldeles utmärkt att gå ut med information samtidigt som jag får önska er en härlig sommar.

2020-05-08

Välkommen på visning!

Nu är vi mitt i en period där rädsla och osäkerhet är en del av vår vardag. Inget är sig likt. Men jag kan glädja er med att bygget på Brf Sara Lisas väg 2 går som det ska och inga förseningar eller stopp har påverkat oss än så länge.

2020-03-10

Det rullar på

Mycket händer bakom kulisserna och vi fortsätter hålla er uppdaterade kring status. Nu har vi kommit en bit på vägen och allt flyter på som det ska. Vi håller tidsplanen.

2020-01-07

God fortsättning

Välkommen år 2020! Året då ni får flytta in i era nyproducerade bostadsrätter i Lilla Källviken. Hoppas att ni haft en fantastisk jul och nyår tillsammans med nära och kära. Ni längtar säkert redan efter nästa jul eftersom att ni då kommer vara inflyttade i föreningen. Vi längtar också! Nu är vi på OBOS tillbaka från ledigheten och fortsätter med färdigställandet av bostadsrätterna.

2019-09-16

Projektnyheter i september

Hej allihopa, jag hoppas allt är bra med er nu när hösten är i antågande. Här kommer en liten statusuppdatering för Brf Sara Lisas väg 2.

2019-07-03

Sommarhälsning med byggstart och tillvalskväll

Hallå där, Nu börjar sommar och semester krypa sig närmare och därför kommer här en statusuppdatering kring hur det går med er blivande Brf Sara Lisas väg 2.