Nyhetsbrev Vecka 47

Nästa vecka ses vi äntligen

Nu är det bara några ynka dagar kvar och det är mycket som ska planeras och fixas, både för er och för oss. Det har varit supertråkigt för mig att inte ha fått träffa er så som vi annars brukar kunna göra. Jag hoppas ändå att ni känner att vi gjort det bästa av situationen.

Tillträdet


Vi ses vid utsatt tid vid er ytterdörr. (se tidigare inlägg från 2020-10-12). Det tar ungefär 30 minuter att göra överlämningen. Glöm ej att ta med kvitto på insats samt tillval (funkar att visa i telefonen).

För att underlätta er flytt vill vi erbjuda er följande:

- Vi kommer att ha en tom container på plats för er att slänga emballage i, förhoppningsvis sparar ni några vändor till tippen på det!

- Vi kommer att ställa in en liten färgburk med bruten vit färg i varje hus ifall ni skulle vilja bättra på något. (Det har hänt allt för många gånger att flytthjälpen råkar gå emot väggar med stora möbler och vi vill lugna den som eventuellt råkar ut för detta med en quickfix)


- Vi kommer på onsdagen mellan kl 12-15 ha en foodtruck på plats som bjuder er och er flytthjälp på mat. Vi har även bjudit in entreprenörerna på denna utomhuslunch som avslutning för projektet.

Kvarvarande arbeten

Som jag tidigare informerat om så kommer vi behöva avvakta med att färdigställa slänten på baksidan. Så fort vädret tillåter kommer vi tillbaka och fixar till den. Det kommer att sås en ängsfröblandning. Det kommer även att göras en etableringsbesiktning på marken. Vi kommer alltså tillbaka sent vår och ser så att gräs och häckar ser ut att må bra.

Överlämnade av styrelse

När det har gått ca 2-3 månader är det dags för oss att lämna över ansvaret till er boenden. Vi kommer att bjuda in er till en extra föreningsstämma där ni får välja in nya styrelsemedlemmar och dagens styrelse avgår. Ni kan redan nu börja fundera på om det är något ni skulle vara intresserade av att sitta med i styrelsen. Under denna övergångsperiod kommer inte den byggande styrelsen att ta några beslut för er boenden. Dom som väljs in i styrelsen kommer även att få en utbildning i styrelsearbete.

Lite allmän information

- Vi har beställt husnummer till fasaden men tyvärr har leveransen blivit försenad. Vi kommer att montera dessa så fort dem kommit fram. 

- Det kommer finnas en brevlåda utanför varje bostad med husnummer på.

- Det finns två brandvarnare i bostaden, en på varje våning.

- Husen är städade två gånger, men iom att detta har varit en byggplats så tar det ett tag innan allt damm i luften hinner lägga sig. Det kan upplevas som att golvet är smutsigt men det behövs några skurvändor för att få det försvinna. (Viktigt dock att inte använda för mycket vatten eller en klassisk skurmopp med ”trådar”, mer information kommer!)

- Vi har åtgärdat alla punkter från slutbesiktning förutom dem där det behövde beställas material samt även utvändiga målningspunkter. Även där så är det något vi får åtgärda när temperaturen utomhus tillåter det.

Vi ses om mindre än en vecka!

Ha det fint,

Med vänlig hälsning
Sabah Osman

Fler nyheter

2020-10-12

Nyhetsuppdatering i oktober

Tiden går snabbt och vi är halvvägs in i oktober. Det händer mycket nu, både på byggplats men även kring era bostadsköp. Vi hoppas ni hänger med i svängarna, för nu kör vi!

2020-09-15

Nyhetsbrev vecka 38

Hej! Hoppas allt är bra med er. Bygget rullar på och är nu på slutspurten. Utvändigt ser ni att det börjar bli grönt och fint och invändigt jobbar man sig framåt med att montera köken och måla klart väggarna.

2020-08-14

ÄNTLIGEN är tillträdesdatum klart!

Hoppas att ni haft en bra sommar! Hösten närmar sig och med dryga tre månader kvar tills november har vi nu satt datum för nyckelöverlämning.

2020-06-30

Tack för senast!

Hoppas ni har det bra i sommarvärmen. Nu var det ett tag sen jag la ut en nyhet här så det passar alldeles utmärkt att gå ut med information samtidigt som jag får önska er en härlig sommar.

2020-05-08

Välkommen på visning!

Nu är vi mitt i en period där rädsla och osäkerhet är en del av vår vardag. Inget är sig likt. Men jag kan glädja er med att bygget på Brf Sara Lisas väg 2 går som det ska och inga förseningar eller stopp har påverkat oss än så länge.

2020-03-10

Det rullar på

Mycket händer bakom kulisserna och vi fortsätter hålla er uppdaterade kring status. Nu har vi kommit en bit på vägen och allt flyter på som det ska. Vi håller tidsplanen.

2020-01-07

God fortsättning

Välkommen år 2020! Året då ni får flytta in i era nyproducerade bostadsrätter i Lilla Källviken. Hoppas att ni haft en fantastisk jul och nyår tillsammans med nära och kära. Ni längtar säkert redan efter nästa jul eftersom att ni då kommer vara inflyttade i föreningen. Vi längtar också! Nu är vi på OBOS tillbaka från ledigheten och fortsätter med färdigställandet av bostadsrätterna.

2019-09-16

Projektnyheter i september

Hej allihopa, jag hoppas allt är bra med er nu när hösten är i antågande. Här kommer en liten statusuppdatering för Brf Sara Lisas väg 2.

2019-07-03

Sommarhälsning med byggstart och tillvalskväll

Hallå där, Nu börjar sommar och semester krypa sig närmare och därför kommer här en statusuppdatering kring hur det går med er blivande Brf Sara Lisas väg 2.