Information 2020-11-02

Området är slutsålt, entreprenörerna fortsätter att arbeta enligt plan, grillplatsen är snart redo att användas och nya corona-anpassade regler införs kring åtgärder.

Hej brf Förseglet,

Vi startar direkt med positiva nyheter om att det nu är slutsålt i området! Vi kan se hur intresset för husen blir större ju mer färdigt hela kvarteret blir och efter ett par nya visningar av våran mäklare så såldes de sista nu. Blivande grannar kommer att flytta in i slutet av november!

Entreprenörerna på området fortsätter arbeta enligt plan, och färdigställer inför kommande inflyttningar, gemensamhetsytorna i området samt för gatubelysning och justering av vägar för asfaltering.

Grillplatsen är besiktigad och snart redo att användas, vi hoppas den ska bli ett trevlig inslag och plats att umgås på för er alla. En liten överraskning kring den kommer inom kort 😊

Corona-anpassade regler kring åtgärder!

Efter striktare restriktioner i länet så har OBOS tagit beslut om att vi pausar åtgärder invändigt i husen om det inte är akuta ärenden förstås.

Vi hoppas på er förståelse kring detta och att det handlar om både våra entreprenörer och eran säkerhet. Vi behöver vara rädda om varandra och OBOS tar ansvar genom att undvika möten som inte är mest nödvändiga. För er som har kvarstående åtgärder så kommer vi informera er om när vi startar igång verksamheten invändigt som vanligt igen.

Önskar er alla en trevlig vecka,
Projektteamet