Glad sommar önskar OBOS!

Nu närmar sig semestern och vi kommer ta några veckor ledigt. Men först ska vi berätta vad som är på gång i höst och inte minst när du kommer att få flytta in.

Vad händer i projektet nu under sommaren och vad kommer att hända i höst?

Nu är hus 3 och 4 färdigmålade både invändigt och utvändigt. Kakelsättarna har påbörjat tätskikten och underarbeten. När det gäller hus 1 och 2 så pågår målningen både invändigt och utvändigt. I hus 6 och 7 håller elektrikern på med installationer invändigt. Utanför pågår montage av förråd. Efter semestern påbörjas arbetet med yttre mark.

Härligt att se hur hela området växer fram, och se så bra det blir!


Tillträde i Brf Längtan

Du kommer att få flytta in i din nya bostad den 15 och 16 december 2020.
Vi har valt att dela upp tillträdet under två dagar för att minimera trängsel och flyttbilar på området, och för att få mer tid med dig som kund vid överlämning av nyckel.
Vilken dag just du kommer att få tillträde kommer du att få information om längre fram. Innan tillträdet kommer du även att få mer information om kontroll- och slutbesiktningen.

Vi vill med detta önska dig en riktigt skön sommar.

//Nicole, kundansvarig OBOS Riks

Fler nyheter

2020-06-08

Uppdaterad situationsplan för Brf Längtan

Vi har fått uppdatera situationsplanen för projektet, något vi självklart vill informera om och visa.

2020-05-26

Hälsning från mäklaren!

Ville bara kika in och dela med mig av några bilder. Det går framåt i Brf Längtan och det ser verkligen bra ut...

2020-04-01

Längesedan vi hördes!

Nu var det ett tag sedan vi gav en uppdatering från projektteamet. Bygget rullar på helt enligt tidplan och det våras för målning.

2020-01-27

Nu är hus 3 uppe!

Bygget i Brf Längtan flyter på enligt tidplan och innan jul monterades hus 4 och nu har även hus 3 kommit upp.

2019-12-28

God jul bästa kunder i Brf Längtan!

Julen är på intåg och vi på OBOS Sydost vill ge dig en kort sammanfattning på vad som hänt i Brf Längtan under hösten men även blicka framåt på vårens händelser i projektet.

2019-11-20

Tillval i Brf Längtan

För drygt en vecka sedan hölls en tillvalskväll i Färjestaden där du fick möjlighet att klämma och känna på de urval av produkter du har att välja på i det här projektet. Vi hoppas du fann kvällen givande och fick inspiration inför kommande tillval. Här nedanför har vi sammanställt svaren på frågor vi fick under kvällen som vi inte kunde svara på direkt.

2019-10-31

Alternativ planlösning för dig med 3 rum och kök

För ett tag sedan gick vi ut med informationen att det inte går att göra en 3 rum och kök till en 4 rum och kök.

2019-10-30

Första spadtag i solsken

I torsdags firade vi det första spadtaget för Brf Längtan i ett soligt Färjestaden. En glädjens dag för alla inbjudna.

2019-10-11

Inbjudan till det första spadtaget för Brf Längtan

Nu har vårt bygglov vunnit laga kraft vilket innebär att vi nu kan sätta spaden i marken, på riktigt. Det vill vi självklart göra med dig som kund i projektet.

2019-10-03

Tillvalskatalog läggs på posten idag

Idag lägger jag en tillvalskatalog på posten till dig så att du förhoppningsvis till helgen kan mysa in dig i oktobermörkret och inspireras av de tillval du kan göra i din nya bostad.

2019-09-26

Det går framåt i Brf Längtan

Snart är det dags att ta det första spadtaget för Brf Längtan, något som vi alla längtat efter och tillvalskvällen i november börjar närma sig!

2019-08-14

Bästa blivande kunder i Brf Längtan!

Jag vill börja med att gratulera till köpet av din nya bostad i Brf Längtan. Nu börjar en spännande resa! Efter en positiv säljstart i maj har vi nu endast tre lägenheter kvar till försäljning. På den här bloggen kommer du att bli uppdaterade om det senaste som händer från byggarbetsplatsen men även få information om när och hur du kommer göra tillval i bostaden.