Full fart framåt!

Efter mycket planering och projektering inför byggstarten av Brf Eken så har det nu börjar hända ganska mycket på byggplatsen.

Markarbeten i full gång!

I slutet av maj påbörjades de första sprängningsarbetena på platsen och nu efter sommaren så har arbetet fortsatt med schaktning och terrassering av marken. Rör för Vatten, avlopp, el och fiber grävs nu ner och förbereds inför grundläggning och gjutning av bottenplattorna.

Under vecka 39 och 41 kommer den första bottenplattorna att gjutas och därefter kommer stomresningarna att genomföras löpande.

När den sista stomresningen är gjord kommer ni att bli inbjudna till en träff, där ni ges möjlighet att träffa era blivande grannar och samtidigt få en lite närmre inblick på byggarbetsplatsen. Inbjudan och mer info om detta kommer senare.

Att vara nyfiken på sin nya bostad är inte ovanligt och mycket förståeligt, vi vill dock påminna om att området är en byggarbetsplats och att det inte är tillåtet att tillträda området som är inhägnat. Säkerheten på byggarbetsplatsen är väldigt viktig för oss på OBOS och vi vill därför be er att respektera detta för både er och vår skull. Vi kommer att ge er tillfälle att få titta närmare på er nya bostad längre fram samtidigt kommer ni att kunna följa byggets gång från kundwebben.

Hälsningar, 
Elin

Fler nyheter

2020-08-27

Det här händer just nu i Brf Eken

Hej Ekengänget! Hoppas allt är bra med er alla!

2020-07-02

Uppdatering v 27

1 vecka har gått sen ni flyttade in i era nya hem. Vi hoppas såklart att ni fortfarande trivs bra och känner att ni hittat hem.

2020-06-08

Tillträde i Brf Eken

Snart, snart är det äntligen dags för er att flytta in i ert nya hem. Vilket ska bli så roligt, både för er och för oss!

2020-05-15

Dags för upplåtelseavtal

Nu är den ekonomiska planen för föreningen intygsgiven och registrerad hos bolagsverket. Det är alltså väldigt enkelt förklarat den kostnadskalkyl som tidigare funnit framtagen som nu är bekräftad. Det innebär att det nu kan tecknas upplåtelseavtal mellan föreningen och er.

2020-05-07

Kommande besiktningar

Nu närmar vi oss tillträde och mycket ska hinnas med innan det är dags. Här nedanför kan ni läsa om nästa steg i processen inför inflyttningsdagen.

2020-04-22

Tider för nyckelutlämning

Nu närmar det sig med stormsteg och det är mycket som ska hinna planeras och fixas innan! Nedan ser ni ett schema för vilken dag och vilken tid som vi möter er på plats för att lämna över nycklar!

2020-04-08

Visning i Brf Eken

Äntligen kan vi meddela att vi kommer att anordna en visning för er. Men med tanke på hur situationen ser ut just nu så kommer vi att dela upp er i tre grupper. En träff för varje hus.

2020-03-24

Mars månads uppdatering

Vad händer egentligen med byggnationen av Brf Eken nu när Corona-viruset härjar runt? Här följer senaste nytt.

2020-02-27

Update från bygget Brf Eken!

Nu har det gått en tid sedan vår sista uppdatering från Brf Eken. Vi kan meddela att bygget rullar på precis i sin planerade takt.

2019-12-18

God jul och gott nytt år!

Vi på OBOS önskar er en riktigt god jul och allt det bästa inför det nya året. Nästa år kanske tomten kommer till Stenkullenvägen.

2019-12-02

Samtliga 3 hus är monterade!

Alla hus är nu levererade och monterade, allt har skett under optimala väderförhållanden. Tiderna hålls och som det ser ut idag kommer samtliga att kunna flytta in och fira sommar i sina nya hem.

2019-10-23

Kundträff på byggplatsen!

Första huset är levererat och vi är därför glada att kunna bjuda in er till en kundträff.

2019-10-11

Allt klart för husleverans

Nu är alla tre bottenplattorna gjutna och allt är förberett för första husleveransen som vi ser fram emot kommer att komma vecka 43.

2019-06-19

Välkommen till Brf Eken!

Vad roligt att du valt att köpa en lägenhet av oss! Vi ser fram emot att se Brf Eken växa fram i Stenkullen. Ett härligt naturnära området med fina lägenheter. Det är här som vi i projektgruppen kommer att hålla er uppdaterade under resans gång.