Nyhetsbrev Brf Pomologen v37#2

Då var det jag ännu en gång! Denna gången tänkte jag på försäkringen.

I eran årsavgift ingår det en bostadsrättförsäkring som ligger hos Dina försäkringar. Ta del av försäkringen genom länken nedan.

Klicka här för att komma till bostadsrättsförsäkringen

Som jag sedan tidigare informerat om, så ska ni visa kvitto på betalning till mig vid tillträdet.

För att förtydliga, räcker det att jag får se eran banktransaktion på detta.

Då var det inget mer för denna gången.

Önskar er alla en riktigt härlig helg!

Fler nyheter

2020-09-25

Viktiga punkter

Var det svårt att hänga med bland all information ni fick på tillträdesdagen? Här har vi skrivit ihop några av de viktigaste punkterna för er att lätt gå tillbaka till om det behövs!

2020-09-22

Genomgång av värmepump

Nu är det bara ett gäng timmar kvar till ni får eran nyckel. Hoppas att ni är lika förväntansfulla som vi är.

2020-09-08

Nyhetsbrev vecka 37

Hej Pomolog-gänget! Nu i sluttampen så blir det en del inlägg för er. Det är mycket information som ska ut, men också Alltid bra med upprepning av en del information som vi redan meddelat.

2020-09-04

Nyhetsbrev Brf Pomologen v36

Hej alla! Det blir bara närmare och närmare och om tre veckor så kommer ni kunna ha fredagsmyset i erat nya hem, Härligt att äntligen vara så nära på denna långa resa som många av er varit med på.

2020-08-20

Tillträde i Brf Pomologen

Snart är det äntligen dags för er att flytta in i ert nya hem. Vilket ska bli så roligt, både för er och för oss!

2020-06-22

Kommande besiktningar

Tack för senast! Det var mycket trevligt att träffa så många av er. Snart är det semestertider och jag tänkte därför passa på att skicka ut era nya adresser och slutbesiktningstider.

2020-06-03

Tider för nyckelutlämning

Nu närmar det sig med stormsteg och det är mycket som ska hinna planeras och fixas innan! Nedan ser ni ett schema för vilken dag och vilken tid som vi möter er på plats för att lämna över nycklar!

2020-05-18

Visning i Brf Pomologen

Äntligen kan vi meddela att vi kommer att anordna en visning för er. Men med tanke på hur situationen ser ut just nu så kommer vi att dela upp er i tre grupper. Då får ni chansen att träffa era nya grannar, ställa alla frågor ni har till oss och ta alla mått invändigt som ni behöver!

2020-04-01

Mars månads uppdatering

Vad händer egentligen med byggnationen av Brf Pomologen nu när Corona-viruset härjar runt? Här följer senaste nytt.

2020-02-27

Update från bygget Brf Pomologen!

Nu har det gått en tid sedan vår sista uppdatering från Brf Pomologen. Vi kan meddela att bygget rullar på precis i sin planerade takt.

2019-12-18

God Jul och Gott Nytt År

Vi på OBOS önskar er en riktigt god jul och allt det bästa inför det nya året. Nästa år kanske tomten kommer till Ingrid Marievägen.

2019-10-11

Välkommen till Brf Pomologen!

Vad roligt att du valt att köpa en lägenhet av oss! Vi ser fram emot att se Brf Pomologen växa fram i Hälltorp. Ett härligt naturnära området med fina lägenheter. Det är här som vi i projektgruppen kommer att hålla er uppdaterade under resans gång.