Välkommen till OBOS medlem!

Nu lanseras det populära OBOS-medlemskapet i Sverige. Med start den 30/11 2020 kan alla bli OBOS-medlemmar och få förtur i kön till nya bostäder – men också förmånliga rabatter och erbjudanden. Både i Sverige och Norge. Fyll i en intresseanmälan så meddelar vi när anmälan för att bli medlem öppnar. Först går först.

Medlemmar får förtur till attraktiva bostäder

Att ge medlemmar möjligheten att välja bostad före alla andra, är ett sätt för OBOS att visa att vi bryr oss om dig som vill köpa bostad eller tomt från oss. Det betyder att du slipper en del av den stress och osäkerhet som ett bostadsköp kan innebära. Ju längre tid du har som OBOS-medlem, desto längre fram står du i kön.

Vi bjuder på årsavgiften för 2020

Att bli medlem är superenkelt. Den 30/11 anmäler du dig på obos.se eller via OBOS-appen. Fyll i uppgifter, legitimera dig med Bank-ID och betala med Swish eller kort. Och du – vi bjuder på årsavgiften för 2020! Allt du betalar är engångssumman 300 kronor för delägarskap i OBOS. Därefter kostar ditt medlemskap endast 200 kronor/år.  

Tjuvkika på några förmåner

Just nu bygger vi relationer med många fina samarbetspartners. Allt för att kunna bjuda våra medlemmar på rabatter och erbjudanden som kommer att vara till glädje och nytta både i din vardag och för den där extra guldkanten på tillvaron. Men här kommer en liten smygtitt:

All Things Live

20 % biljetter från Nordens största underhållningsarrangör

AVIS

30 % på uthyrning av både personbilar och skåpbilar

Beijer Byggmaterial

10 %

Best Western Hotels & Resorts

20 %

Elitfönster

25 %

Moderna Försäkringar

12 % hemförsäkring och villaförsäkring

Nordic Choice Hotels

15 %

Nordsjö Idé & Design

25 % färg och spackel

Sandå Måleri

15 % på arbete, 25 % på material

Vedum Kök & Bad

25 % kök, 10 % bad

Vianor

20 % på däckhotell

The Viking Museum

20 % entré, 10 % shop

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig när vi öppnar medlemsregistreringen!

Är du intresserad av att bli medlem i OBOS?

En av Nordens största bostadsutvecklare

Sök bostad hos OBOS

Under 2018 levererade vi bostäder till 165 av Sveriges 290 kommuner. Just nu planerar vi för nya projekt över hela Sverige. Välkommen att hitta ditt nya hem hos OBOS du också.

Sök bostad här