Slänggunga fotograferad underifrån i strålande solsken, röda vallmo syns i underkant av bilden.

Liseberg

I Nordens största nöjespark är mycket på låtsas men upplevelserna på riktigt. Här väntar allt från härligt magkittlande attraktioner och musik till gastkramande Halloween-firande och miljoner juleljus under Jul på Liseberg. Välkommen till en upplevelse att minnas!

Medlemsförmån 

  • Liseberg öppnar igen! Välkommen att förhandsboka biljett och besöksdag på liseberg.se. 
  • Vi är så glada för allas skull, men så länge det råder Corona-restriktioner kommer vi tyvärr inte att kunna erbjuda Liseberg som medlemsförmån sommaren 2021. Vi återkommer och uppdaterar så snart det är möjligt. 

Om Liseberg

Liseberg är en park för alla. Sedan 1923 har vi fått miljontals människor att mötas och trivas tillsammans. Hos oss väntar äventyr, musik, spel, god mat och vackra trädgårdar. Upplev hisnande åkattraktioner konserter, restauranger och boende för hela familjen i hjärtat av Göteborg.

Är du inte OBOS-medlem?

Du borde vara! Som OBOS-medlem får du exklusiv förtur att köpa tomt, radhus, parhus, kedjehus, villa och lägenhet i hela Sverige. Du får dessutom tillgång till en mängd generösa erbjudanden och rabatter för både hemmet och nöjen. Medlemskap kostar endast 300 kronor i inträdesavgift och 200 kronor i årsavgift.

Kultur och nöjen — Relaterade fördelar