OBOS med i H22 – The making of a Smarter City

OBOS är stolt partner till H22 - Helsingborgs stora satsning på innovativ välfärds- och stadsutveckling. Arbetet inom H22 leder fram till en stor stadsmässa år 2022, där alla deltagare presenterar sina innovativa förslag. Här kan du följa OBOS arbete inför, under och efter mässan.

Läs pressmeddelandet

Projektledare H22 på OBOS Sverige

Ann-Louice Windblixt

"Från OBOS ser vi fram emot att få vara med och ta fram lösningar som rör klimatet men också för hållbara bostäder där trivsel, trygghet och integration står i fokus."

Huvudansvarig för H22

Soraya Axelsson

"H22 är en stor mässa som kommer att få mycket uppmärksamhet, både nationellt och internationellt. Det känns roligt att vi har knutit OBOS till oss, som är en av Nordens största bostadsutvecklare."

VD på OBOS Sverige

Joakim Henriksson

"Vår kärnaffär liger i utvecklingen av bostäder, men både hållbarhet, innovation och digitalisering är viktiga hörnstenar för att vi långsiktigt ska lyckas med det vi gör."

H22 – The making of a Smarter City

Vad är H22?

H22 är ett initiativ av Helsingborgs stad och flera kommunalt ägda bolag med syfte att utveckla morgondagens lösningar för en ökad livskvalitet i en smartare och mer hållbar stad. Initiativet leder fram till en stor stadsmässa år 2022.

Läs mer på H22:s officiella webbsida

FAQ om OBOS engagemang

Vad vill OBOS bidra med till H22?

På OBOS arbetar vi brett med både hållbarhets- och innovationsfrågor, och vi ser fram emot att få ge vårt bidrag till H22. Här har vi samlat svar på några frågor om hur vi ser på vårt engagemang i initiativet.

Läs vår FAQ

Vill du veta mer?

Välkommen med dina frågor!

Ann-Louice Windblixt
Projektledare för H22 på OBOS Sverige
Tel: 010-434 18 38
ann-louice.windblixt@obos.se