Vi jobbar på – men anpassar oss till rådande situation

Även om vår omvärld har förändrats finns bostadsdrömmarna kvar, och vi jobbar på för att uppfylla dem. Men vi bevakar läget noga och följer myndigheternas riktlinjer för att förhindra vidare smittspridning av coronaviruset, covid-19. Till exempel har vi infört nya rutiner för visningar och ställer in fysiska informationsträffar till förmån för digitala sådana. Här berättar vi mer om våra nya rutiner, och kom ihåg att du alltid är välkommen att ställa frågor till kundansvarig och mäklaren.

Vi är rädda om varandra på visning

Om du känner dig krasslig eller har träffat någon smittad, om du har vistats i ett riskområde eller tillhör en riskgrupp ber vi dig att inte komma på visning just nu. Självklart jobbar vi också på samma sätt: inga medarbetare som har befunnit sig i ett riskområde, som varit i kontakt med smittade personer eller som inte känner sig helt friska, är med på våra bokade visningar. Är du intresserad av en privat visning? Kontakta mäklaren för att se vad som går att ordna.

Vi undviker fysisk kontakt

Vi möter dig i dörren, men vi håller avstånd och skakar inte hand. Däremot är vi noga med handhygienen, och ber också dig att sprita eller tvätta händerna innan du går in i bostaden och när du lämnar visningen. För din egen, och dina medspekulanters skull.

Vi begränsar antalet besökare

För att inte komma för tätt inpå varandra släpper vi in ett begränsat antal personer åt gången i bostaden.

Ingen fika, den här gången

Vi serverar heller ingen fika vid visningen.

Städning och vädring

Vi är noga med att torka av utsatta ytor och vädrar ut i bostaden både innan och efter genomförd visning.

Personliga kontakter

Vi anpassar fysiska möten som tillträden, besiktning och tillvalsmöten efter rådande situation. Ta kontakt med kundansvarig eller mäklaren för att få reda på vad som gäller hos dig.

Film istället för infoträffar

För att inte samla för många personer på samma plats ställer vi om ersätter vi större informationsevent med informationsfilmer som distibueras via webb och mail. Inför inspelningar uppmanas intressenter att höra av sig med frågor som vi besvarar i filmerna.

Vi hörs som vanligt!

Kontakta mäklaren eller kundansvarig om du har några frågor. Såväl intresseanmälan som köpanmälan kan du som vanligt göra direkt på webben.

Ta hand om dig!

                                              

 

Precis som det ska vara

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse – inte något svårt och komplicerat som du behöver ligga sömnlös över.

Läs mer!