Felanmälan

Din bostad och din trivsel är viktig för oss! Därför kan du som bor i en bostad från OBOS lägga in eventuella felanmälningar av din bostad på den här sidan.

Läs detta först!

Har du läst drift- och skötselpärmen?

Många vanliga problem avhjälps med informationen i drift- och skötselpärmen som du fick när du flyttade in ditt hus. Du har fått informationen antingen som en tryckt pärm eller på ett usb-minne.

När gjorde du slutbesiktning av ditt hus eller lägenhet?

Bor du i en bostad med mer än fem år sedan slutbesiktning hanteras ditt ärende av Gar-Bo. Klicka här för att göra en felanmälan hos Gar-Bo.

Gäller ditt ärende värmepump?

Support och frågor angående värmepump hanteras av vår leverantör NIBE. Du har tre års garanti på din värmepump fr.o.m slutbesiktningsdatum. Klicka här för att hitta svar på många frågor och mer information om support hos NIBE.

Vid övriga system tex. FTX (värmeväxlare, fjärrvärme mm.) hänvisas till respektive produkts manual för information.

Gäller ditt ärende vitvaror från Siemens?

Support och frågor angående vitvaror hanteras av vår leverantör Siemens. Du har två års garanti fr.o.m slutbesiktningsdatum på dina vitvaror från Siemens. Klicka här för att hitta tips och tricks, felsökning, bruksanvisningar etc hos Siemens.

Gäller ditt ärende vitvaror från Bosch?

Support och frågor angående vitvaror hanteras av vår leverantör Bosch. Du har två års garanti fr.o.m slutbesiktningsdatum på dina vitvaror från Bosch. Klicka här för att hitta tips och tricks, felsökning, bruksanvisningar etc hos Bosch.

Viktigt vid reklamation av vitvara att ni tagit del av leverantörens felsökningstips då ett servicebesök debiteras er som kund om det visar sig vara handhavandefel.

Har du läst ovan men vill göra en felanmälan till OBOS?

Då fyller du i formuläret nedan. Du kan vänta dig svar från en medarbetare på OBOS inom tre arbetsdagar om hur vi går vidare med ditt ärende. Vi kommer att återkomma till dig på arbetsdagar från kl 08:00 till kl 16:30.

Observera att bilderna du laddar upp kan vara maximalt 10 mb. Vi rekommenderar att du inte använder Internet Explorer när du fyller i formuläret. 

Restriktioner kring mindre akuta ärenden

För tillfället är vi restriktiva med serviceutförande efter de senaste restriktionerna runt om i landet med anledning av smittspridningen av covid-19. Vi prioriterar akuta ärende men är återhållsamma med att göra besök hos våra kunder för mindre akuta ärenden. Vi hoppas att ni har förståelse och att vi gör bedömningar från fall till fall.

Felanmälan

Vad gäller ditt ärende? *