Hoppa till innehåll
vita tvåplans hus liggandes vid en väg

OBOS bygger hus från SmålandsVillan i Vaggeryd

OBOS bygger 7 nya hus från SmålandsVillan med sjönära läge 20 minuter från centrala Jönköping.

Publicerad:
tisdag 22 januari 2019

Säljstarten närmar sig för ett nytt, spännande OBOS-projekt i Vaggeryd - Kv Västra Strand. De 7 moderna bostäderna hämtas från dotterbolaget SmålandsVillan och är av varumärkets populära husmodell Villa Markaryd. 

- Här trivs kanske framför allt barnfamiljen som vill låta barnen växa upp i en lugn miljö samtidigt som det är nära till både service och handel, säger projektutvecklare Frida Johansson. 

Villa Markaryd levereras med oinredd övervåning - en viktig del i SmålandsVillans affärsidé. Se interiörbilder längst ner på sidan

För en liten familj utan barn eller med ett mindre barn kan det passa perfekt att bo in sig på 81 kvadratmeter för att sedan inreda övervåningen som ett roligt projekt allt eftersom familjen växer, säger Frida. När övervåningen sedan väl är inredd får man ett boende på hela 163 kvadratmeter. 

Vaggeryd med cirka 14 000 invånare ligger i norra Småland, bara 20 minuter från Jönköping och Värnamo. I nordvästra delen av Vaggeryd växer nya villaområden fram i en harmonisk tallskogsmiljö med närhet till Hjortsjön. De 7 bostäderna har en beräknad säljstart i början av februari 2019, och man tar in intresseanmälningar via projektets webbsida på obos.se

Kv Västra Strand är ett bra exempel på hur vi i koncernen kan samarbeta med våra dotterbolag för att erbjuda  mycket hus för pengarna, med ett utmärkt läge nära Jönköping. 

För mer information

Frida Johansson, Projektutvecklare OBOS
Tel: 070-601 79 61
frida.johansson@obos.se

Relaterade

OBOS bostäder i Brobyholm – del av världsunikt projekt

I Brobyholm, strax utanför Strängnäs, där OBOS planerar 100 bostäder, kommer det vara möjligt att ansluta hushållets alla digitala enheter och vitvaror och apparater till en och samma app. Dessutom ska enheterna kommunicera med grannarnas – allt för att spara så mycket energi och kostnader som möjligt. Projektet blir ett av de första i världen i sitt slag.
Myresjöhus husmodell Morgondagg.

Myresjöhus starkaste småhusvarumärket

Myresjöhus är det starkaste småhusvarumärket med störst varumärkeskännedom- och styrka (Brand Equity) i Sverige. Detta enligt en färsk undersökning från marknadsanalysföretaget Prognoscentret.