Hoppa till innehåll
En vattenkanna i glas står på en grå marmorskiva i ett OBOS-kök

Information till dig som ska gå på visning i helgen

I helgen 14 – 15 mars bjuder vi in till visningshelg med visningar runt om i hela Sverige. Visningarna kommer att hållas som planerat men på grund av det rådande läget med risk för smittspridning av Coronavirus covid-19 ber vi om försiktighet inför ert besök hos oss.

Publicerad:
torsdag 12 mars 2020

Vårt mål är att upprätthålla vår verksamhet så normalt som möjligt och samtidigt säkra våra medarbetares och kunders hälsa. Därför uppmanar vi alla till extra försiktighet, att vara extra noga med handhygien, att inte utsätta er själva eller andra för onödiga risker genom ett ogenomtänkt handlande. I allmänhet hänvisar vi till de råd som Folkhälsomyndigheten ger kring hur du ska skydda dig själv och andra från smittspridning av coronavirus covid-19.

Läs mer hos Folkhälsomyndigheten här

Information inför helgens visningar

Våra visningar i helgen kommer att genomföras enligt plan men med max 15 personer i varje bostad samtidigt. Du som är kund kommer bli mottagen av en värd från oss utanför huset. Så långt det är möjligt kommer vi erbjuda handsprit vid ingången till varje hus/lägenhet. Vi hoppas ni har förståelse för att handskakningar och fysisk kontakt undviks.

Om du har varit i någon av följande länder (eller mellanlandat); Österrike, Kina, Italien, Sydkorea, Singapore, Iran och Japan de senaste 14 dagarna ber vi dig att inte besöka någon visning i helgen. Det samma gäller om du själv eller någon i din närhet har varit sjuk de senaste veckorna. Detta för din egen hälsas skull men även för våra medarbetare samt övriga besökare. Du är välkommen att kontakta oss för att boka en visning efter att dessa 14 dagar har passerat.

Vi har givetvis full förståelse för om du väljer att inte besöka oss i helgen på grund av det rådande läget, men vi är då glada om du hör av dig till kontaktpersonen för den visningen du hade tänkt besöka så kan vi tillsammans boka en privat visning vid ett senare tillfälle.

Tack för visad förståelse och vi ser fram emot att träffa dig i helgen!

Observera att enstaka visningar kan ha ställts in och i så fall har information skickats ut om detta separat till intressenter i den regionen.

Relaterade

Nödbostad byggd av OBOS

OBOS nödbostad - hem för människor i kris

I en värld där antalet krigs- och krisdrabbade områden ökar, växer också behovet av nödbostäder för människor på flykt – inte minst i Europa. Som en av Norge och Sveriges ledande bostadsutvecklare kan vi på OBOS bidra med det vi gör bäst: trygga bostäder som ger fler människor tak över huvudet. Först ut att få en nödbostad är åtta familjer i Ukraina.

OBOS bostäder i Brobyholm – del av världsunikt projekt

I Brobyholm, strax utanför Strängnäs, där OBOS planerar 100 bostäder, kommer det vara möjligt att ansluta hushållets alla digitala enheter och vitvaror och apparater till en och samma app. Dessutom ska enheterna kommunicera med grannarnas – allt för att spara så mycket energi och kostnader som möjligt. Projektet blir ett av de första i världen i sitt slag.