Hoppa till innehåll
Vi över en boistadsrättsförening med 5 vita hus med orangea tak.

OBOS tror på Stallarholmen – byggstartar Brf Sundby Äng

Under våren 2019 säljstartade OBOS ett nytt projekt med 20 bostäder i Stallarholmen. Nu bekräftar OBOS att projektet kommer att färdigställas med en byggstart till hösten.

Publicerad:
torsdag 4 juli 2019

Med ett idylliskt läge vid Mälarens södra strand har OBOS planerat för det nya projektet Brf Sundby Äng i Stallarholmen; 20 bostäder på 120 kvm i radhusformat. 
 
- Det är ett fantastiskt område, bostäderna och den upplåtelseform vi bygger i är populära, och vi har intressenter, säger projektutvecklare Sara Hägglöv.

Stallarholmen är en växande ort, belägen mittemellan Strängnäs och Mariefred. Brf Sundby Äng får ett barnvänligt läge nära natur, bad och service bara en timme från Stockholm. OBOS planerar att byggstarta Brf Sundby Äng till hösten, och kan därmed garantera allmänheten projektets färdigställande.

- Vi tror på Stallarholmen. Det är en plats där vi är övertygade om att människor vill bo och leva, och vi ser fram emot att byggstarta, avslutar Sara.

För mer information

Projektutvecklare Sara Hägglöv, tel 010-434 14 16
sara.hagglov@obos.se

Relaterade

OBOS bostäder i Brobyholm – del av världsunikt projekt

I Brobyholm, strax utanför Strängnäs, där OBOS planerar 100 bostäder, kommer det vara möjligt att ansluta hushållets alla digitala enheter och vitvaror och apparater till en och samma app. Dessutom ska enheterna kommunicera med grannarnas – allt för att spara så mycket energi och kostnader som möjligt. Projektet blir ett av de första i världen i sitt slag.
Myresjöhus husmodell Morgondagg.

Myresjöhus starkaste småhusvarumärket

Myresjöhus är det starkaste småhusvarumärket med störst varumärkeskännedom- och styrka (Brand Equity) i Sverige. Detta enligt en färsk undersökning från marknadsanalysföretaget Prognoscentret.