Hoppa till innehåll
Tre längdskidåkare tar sig upp för en backe i tävling

OBOS sponsor för Svenska Skidspelen 8-9 februari

Den 8-9 februari gör världseliten upp i Coop FIS Cross Country World Cup på Lugnet, Falun. OBOS sponsrar eventet för fjärde året i rad.

Publicerad:
torsdag 6 februari 2020

En folkfest för stora och små – så kan man beskriva Svenska Skidspelen i Falun, som det bristande snövädret till trots kommer att arrangeras som planerat på Lugnet. Med hjälp av konstsnö och 26 snökanoner har man sett till att underlaget är tillräckligt bra för att genomföra eventet.

Förutom världscupen bjuder dagarna på ett gediget program med officiell invigningsceremoni redan torsdagen den 6 februari. Den 7 februari ordnas en Företagsstafett och den 8-9 februari pågår cuptävlingen parallellt med massor av roliga aktiviteter för både stora och små.

OBOS samarbete med Svenska Skidspelen innebär precis som under tidigare år exponering under samtliga lopp och tävlingsdagar. Vi kommer också att ha en OBOS-trailer på plats, med roliga tävlingar och mycket mer. Välkomna att besöka oss!

Läs mer om Svenska Skidspelen här. 
 

Relaterade

Två män står och håller en fotboll framför en superettan-vimpel.

Superettan presenteras av OBOS

OBOS utökar sin satsning på svensk fotboll – blir presenting partner till Superettan och officiell partner till Allsvenskan.
Två spelare i svenska damlandslag springer efter bollen under en match

OBOS och EFD genomför "OBOS-omgång" i september

Genom satsningen kommer man att sätta guldkant på sex fotbollsmatcher under sensommaren – allt som ett led i OBOS samarbete med Elitfotboll Dam (EFD) och titelsponsorskap för OBOS Damallsvenskan. OBOS kunder och intressenter får fri entré till matcherna.