Nya bostäder i växande Dalby

Just nu händer det mycket i Dalby. Det lilla samhället utanför Lund växer så det knakar och OBOS är med i utvecklingen av ett nytt bostadsområde med omkring 100 nya bostäder i form av hyresrätter och bostadsrätter. Vi har för närvarande två aktiva projekt i området som du gärna får undersöka närmare.

Hitta bostad i området!

Bo nära naturen, med Lund och Malmö inom räckhåll

Dalby är en trevlig växande ort i Lunds kommun, med ett perfekt läge cirka 10 kilometer öster om Lund. Här bor du med närhet till underbar natur, samtidigt som du har ett bekvämt pendlingsavstånd till såväl Lund som Malmö. Du har också nära till allt du behöver i din vardag: matbutik, apotek, vårdcentral, skolor och förskolor Mandelblommans förskola alldeles i närheten.

Perfekt läge för en aktiv fritid

Granne med Dalby ligger nationalparken Dalby Söderskog som bjuder in till härliga skogspromenader inte minst om våren när naturen är som allra vackrast. Du har också nära till Skrylle friluftsområde med anlagda motionsspår och massor av spännande utomhusaktiviteter. På sommaren lockar förstås Dalbybadets bassänger med svalkande dopp. Men året om finns ett rikt föreningsliv med aktiviteter som fotboll, innebandy, badminton, gymnastik, tennis, scouter, brottning och ridning.

Projekt i området

Projekt

Slutsålt

Brf Ängsblomman

Dalby, Ängsladan

  • Kommun Lund
  • Antal bostäder 14 st parhus
  • Boarea 82 - 120 m²
  • Inflyttning Prel. våren 2021
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Läs mer