Nya hem för alla smaker i Björnövik

Strax utanför Norrtälje växer en ny naturskön stadsdel fram. I Björnövik bor du med både skidbacke och badplats på gångavstånd, och du har heller inte alls långt till Norrtäljes mysiga stadskärna. Här trivs redan en härlig mix av människor, från unga familjer till äldre par – och här finns plats för dig med! Föredrar du villa, fristående hus eller parhus? Bostadsrätt eller äganderätt? Här är valet ditt.

Vilket projekt passar dig?

Bo bekvämt, bekvämare eller bekvämast

Ett nybyggt hem är bekvämt i sig, oavsett hustyp eller upplåtelseform. Men vi vet att bostadsdrömmen kan se lite olika ut beroende på var vi befinner oss i livet. Vissa av oss vill helst bo i bostadsrätt, andra vill äga sitt hus men föredrar att allt är klart när man flyttar in. Och sedan har vi de som själva vill kunna bygga och fixa i sitt nya hem. Här i Björnövik kan alla dessa bostadsdrömmar bli verklighet.

Youtube video preview

Film över projektområdet i Björnövik från juni 2020.

Vilket projekt passar dig?

I Björnövik erbjuder vi just nu tre olika projekt med olika former av bostäder - som passar olika människor. Vilken av dessa typer är du?

Saltkvarnen

För dig som vill och kan fixa själv

Bo bekvämt i egen, nybyggd Villa Markaryd från SmålandsVillan. Du kan välja att köpa ett av de färdiga husen där vi tagit hand om alla tillval. Eller så kan du bygga din alldeles egna version – på hälften av tomterna kan du påverka tillvalen och sätta din egen prägel på huset. 

Läs mer om Saltkvarnen

Pärlbandet

För dig som vill leva det ljuva villalivet

Här får du en ännu bekvämare väg till det ljuva villalivet. Här flyttar du in ett kanonfint fristående hus med äganderätt och hög standard. Du äger ditt eget boende där i princip allt är klart när du flyttar in. Det enda du behöver fundera på är vad du vill plantera i din trädgård?

Läs mer om Kv Pärlbandet

Brf Björnövik 2

För dig som vill prova på huslivet

Brf Björnövik 2 är vårt bekvämast möjliga boendealternativ. Här är det bara att flytta rakt in och trivas i parhus och fristående hus i bostadsrättsform. Det innebär till exempel en lägre kontantinsats och att du delar ansvaret med dina grannar i bostadsrättsföreningen.

Läs mer om Brf Björnövik 2

Brf Björnövik 3

För dig som inte har bråttom till inflyttning

I den tredje och sista etappen med bostadsrätter planerar vi för fristående tvåplanshus på 107 och 120 kvm.

Planerad inflyttning under 2021. Anmäl ditt intresse för att få information!

Läs mer om Brf Björnövik 3

Precis som det ska vara

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse – inte något svårt och komplicerat som du behöver ligga sömnlös över.

Läs mer!