OBOS är med och utvecklar Lilla Källviken

Strax utanför Falun ligger Lilla Källviken och här växer en helt ny stadsdel fram. Här bor du nära naturen, sjön Runn och inte minst, Källviksbacken. OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare har just nu flera pågående projekt i Lilla Källviken med varumärkena OBOS, Myresjöhus och Smålandsvillan. Projekten byggs i flera etapper med olika bostadstyper och upplåtelseformer.

Hitta bostad i området!
Youtube video preview

Låt oss berätta mer om området

I den här filmen berättar olika representanter från OBOS olika företag om vad det är som är så speciellt med stadsdelen och vilken sorts bostäder vi erbjuder här.

Så planerar vi kvarteren i Lilla Källviken

Ta en titt på områdesskissen och hur Lilla Källviken blir när det är fullt utbyggt.

Större bild!

Projekt i området

Tomter - Myresjöhus

Myresjöhus har skapat hemlängtan i över 90 år. Just nu har dem ett tomtprojekt i Lilla Källviken med tomter där du kan bygga ditt drömhus.

Till tomtprojektet

Tomter - Smålandsvillan

Smålandsvillan ger dig mycket hus för pengarna. Just nu har de ett tomtprojekt i Lilla Källviken med ett antal tomter där du kan bygga ditt drömhus.

Till tomtprojektet

Precis som det ska vara

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse – inte något svårt och komplicerat som du behöver ligga sömnlös över.

Läs mer!

Ett nytt hem

Att flytta till ett nybyggt hem är en speciell upplevelse. Här hittar du inspiration, visningar och information för dig som vill flytta till ett nytt hem hos OBOS.

Läs mer om ett nytt hem