Bo naturnära i vackra Rydsgård

Drömmer du om att bo naturnära och barnvänligt i eget hus? Rydsgård ligger i södra Skåne mellan Malmö och Ystad. Området ligger vackert på en av Romelåsens sluttningar mot sydost på gränsen mellan skogsland och slättland.

Hitta bostad i området!

Nära till det mesta i södra Skåne

Rydsgård är en tätort i närheten av Skurup och knappt två mil från Ystad. Området ligger vackert på en av Romelåsens sluttningar mot sydost på gränsen mellan skogsland och slättland.

I Rydsgård har du gångavstånd till både serviceutbud, skola, förskola och underbara grönområden. Här finns en låg- och mellanstadieskola, samt Bruksgården med både äldreboende och förskola.

Kommunikationerna i Rydsgård är väldigt goda. E65 passerar precis norr om Rydsgård och med bil tar du dig till Skurup på tio minuter. Du har gångavstånd till Pågatåget som bekvämt tar dig till Malmö eller Ystad. Tåget avgår två gånger i timmen under stora delar av dygnet.

Med andra ord är förutsikterna bra för dig som har tänkt pendla till jobb eller studier.

Bostadsprojekt i området

Projekt

Försäljning pågår

Brf Rydsgårds Ängar

Rydsgård

  • Kommun Skurup
  • Antal bostäder 12 marklägenheter
  • Boarea 88 kvm
  • Pris Från 1.895.000 kr
  • Inflyttning Prel. Hösten 2022
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Läs mer

Tomter - SmålandsVillan

Här erbjuder SmålandsVillan just nu tomter för dig som vill bygga ditt drömhus i en trygg och harmonisk miljö med goda pendlingsmöjligheter. 

Besök SmålandsVillan

Precis som det ska vara

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse – inte något svårt och komplicerat som du behöver ligga sömnlös över.

Läs mer!