Sigtuna stadsängar

Sigtuna stadsängar är en helt ny stadsdel som byggs i Sigtuna med målsättningen att vara Sveriges mest hållbara stadsdel.

OBOS är med och utvecklar Sigtuna Stadsängar

Hållbarhetsfrågan kommer vara den gröna tråden genom OBOS bostadsutveckling i Sigtuna Stadsängar vilket är förenligt med målsättningen för området- Sveriges mest hållbara stadsdel.

Bostadskvarteren kommer framställas med ett hållbarhetskoncept som bland annat främjar ekosystemtjänster och skapar gynnsammare förutsättningar för de boende att skapa ett miljövänligt och hållbart levnadssätt. OBOS hållbarhetsfokus innebär också att trä används som huvudsakligt byggmaterial. Trä är ett förnybart byggmaterial som lagrar koldioxid under hela sin livslängd.

Bostadsprojekt i området

Projekt

Under planering

Brf Honungskupan

Sigtuna, Sigtuna Stadsängar

  • Kommun Sigtuna
  • Antal bostäder 53 lägenheter
  • Boarea 45 - 108 kvm
  • Säljstart Våren 2020
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Läs mer

Ett nytt hem

Att flytta till ett nybyggt hem är en speciell upplevelse. Här hittar du inspiration, visningar och information för dig som vill flytta till ett nytt hem hos OBOS.

Läs mer om ett nytt hem

En av Nordens största bostadsutvecklare

Sök bostad hos OBOS

Under 2018 levererade vi bostäder till 165 av Sveriges 290 kommuner. Just nu planerar vi för nya projekt över hela Sverige. Välkommen att hitta ditt nya hem hos OBOS du också.

Sök bostad här