Bo nytt och havsnära i Slättanäs!

Längtar du efter att bo en kilometer ifrån Östersjön? I Slättanäs finns nu den möjligheten i ett naturskönt och barnvänligt område. Både i harmonisk trygg miljö, men också med ett centralt läge i Blekinge, Sveriges trädgård.

Här har du det mesta för att trivas!

Mitt emellan två av Blekinges största städer, Ronneby och Karlskrona, ligger vackert belägna Slättanäs. Här trivs barnfamiljen och har allt som behövs nära till hands.

Här kan du lätt ställa bilen, ta barnen i handen och promenera till både förskola och Listerbyskolan, som har förskoleklass upp till årskurs 6. Det finns ett bibliotek, en hälsocentral, fritidslokal och en idrottsplats. Kommersiell service är idag knuten till macken och dess jourbutik vid väg E22.

För dig med ett intresse för båtliv finns Slättanäs småbåtshamn och Slättanäs Båtklubb, också på promenadavstånd. Varför inte öka livskvalitén, utnyttja hela sommarhalvåret och ta med dig familjen i båten om helgerna? Det finns gott om öar att upptäcka tillsammans i skärgården. Här finns dessutom gott om lockande badstränder och härliga gångstråk som sträcker sig över hela området. Tre golfbanor och ett antal häststall finns också i närheten för den aktiva familjen.

Goda kommunikationer finns genom väg E22 som sträcker sig över hela Blekinge. I närliggande Listerby passerar både regional- och landsbygdsbussar som möjliggör daglig pendling till både Ronneby och Karlskrona. Det tar cirka tjugo minuter till de båda orterna, vilket ger dig möjlighet att både förbereda dig på dagens arbete, samt att varva ner efteråt och planera kvällens middag med familjen.

Kontinenten är inte långt borta, om du vill ta en färja till Polen från Karlskrona eller flyget från Ronneby.

Bostadsprojekt i området

Tomter - SmålandsVillan

Här erbjuder SmålandsVillan just nu tomter för dig som vill bygga ditt drömhus i en trygg och harmonisk miljö med goda pendlingsmöjligheter. 

Besök SmålandsVillan

Tomter - Myresjöhus

Drömmer du om att bo naturnära och barnvänligt i ett eget hus? Nu kan Myresjöhus erbjuda fina tomter för dig som vill bygga ditt drömhus.

Besök Myresjöhus