Sundby Strand

Strax utanför Strängnäs ligger Stallarholmen och längs Stallarholmsfjärdens södra strand växer det nya bostadsområdet Sundby Strand fram. Här får du mer hem för pengarna och bor du avslappnat nära den Sörmländska naturen och Mälaren.

Hitta bostad i området!

OBOS fortsätter att utveckla Sundby Strand i Stallarholmen

OBOS är Nordens största bostadsutvecklare och har just nu flera pågående projekt i Sundby Strand med varumärkena OBOS, Myresjöhus och Smålandsvillan. Projekten byggs i flera etapper med olika bostadstyper och upplåtelseformer.

Youtube video preview

Ett samhälle med framtidstro!

Det expansiva samhället Stallarholmen ligger på Mälarens södra strand mitt emellan Strängnäs och Mariefred. Nära den vackra naturen och samtidigt inte längre bort än en timme från Stockholm. Sundby Strand i Stallarholmen har utvecklats sedan början av 2000-talet med runt 200 villor, strandpromenad, båtbryggor och idrottsplats. Nu erbjuder vi strandnära villatomter i en ny del av området, där du har möjlighet att skapa ditt drömhem från Myresjöhus.

Skola, fritid och handel

I Stallarholmen bor 3 400 personer och samhället fortsätter att växa. I Stallarholmen finns livsmedelsbutik, vedugnsbageri, världshus, café och mycket mer. Här har du nära till Stallarholmens grundskola som innefattar årskurs F-6 samt även förskolor. Stallarholmen trafikeras av lokaltrafiken med bra bussförbindelser till tågstationerna Läggesta och Strängnäs. Med bil tar det cirka en timme in till storstaden Stockholm.

Så här blir Sundby Strand

Sundby Strand utvecklas just nu i två områden: 3 och 4. I Sundby Strand 3 planeras för blandad grupphusbebyggelse i olika upplåtelseformer och i Sundby Strand 4 erbjuds tomter för villabebyggelse.

Projekt i området

Projekt

Under planering

Sundby Allé

Stallarholmen, Sundby Strand

  • Kommun Strängnäs
  • Säljstart Prel 2021
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Läs mer

Projekt

Försäljning pågår

Sundby Strand 4

Stallarholmen, Sundby Strand

  • Kommun Strängnäs
  • Antal bostäder 49 tomter
  • Tomtarea Från 1 020 m²
  • Pris Från 475 000 kr
Läs mer

Livet i Stallarholmen

Precis som det ska vara

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse – inte något svårt och komplicerat som du behöver ligga sömnlös över.

Läs mer!