I Torsviken bygger vi ditt drömhem, du bygger ditt drömliv

Längtar du också efter en förändring? Att lämna staden för ett friare, enklare liv närmare naturen – men ändå med stadspulsen inom räckhåll och hämtpizza på bekvämt avstånd? Då ska du titta närmare på Torsviken. Här, strax norr om Norrköping, kommer vi på OBOS att skapa ett helt nytt bostadsområde i flera etapper. Hem i olika storlekar och utföranden i en vacker miljö – både bostadsrätter och äganderätter. Välkommen till ditt drömliv!

Anmäl intresse för området!

Bo mitt i naturen med service på bekvämt avstånd

I Torsviken bor du granne med både skog och vatten. Dels kan du njuta av vackra vyer över Bråviken – eller ta ett dopp i lilla Torsjön. Från din uteplats kan du uppleva årstidernas skiftningar från första parkett. Kanske är det nu du gör slag i saken och skaffar mountainbike, går en svampkurs eller börjar måla akvarell?

Men du behöver inte bli ett fullständigt Kolmårdstroll för att trivas här, det är nämligen inte alls långt till allt du behöver i din vardag. En kort cykeltur bort hittar du Krokek med flera förskolor och två kommunala skolor: Uttersbergsskolan och Råsslaskolan som tillsammans erbjuder årskurs F-9. Här finna också matbutiker, pizzerior, vårdcentral och mycket mer. Krokek har också ett aktivt föreningsliv bland annat inom fotboll, innebandy, motocross och enduro, orientering, scouting och sportskytte.

Från Krokek finns också bra kommunikationer med både buss och tåg. In till Norrköping tar du dig på runt 20 minuter, och du kan även hoppa på tåget direkt till Stockholm – då är du framme i huvudstaden om 1,5 timme. Och efter en dag i staden är det härligt att komma hem till lugnet i Torsviken.

Här blir livet lite annorlunda...

Bostäder i området

Projekt

Under planering

Brf Trivsamheten

Norrköping, Torsviken

  • Kommun Norrköping
  • Antal bostäder 18 par- och radhus
  • Säljstart Våren 2021
  • Inflyttning Prel våren 2023
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Läs mer

Myresjöhus

Myresjöhus är en marknadsledande hustillverkare som har en lång historia sedan starten 1927. 

Läs mer

SmålandsVillan

Husföretaget SmålandsVillan grundades 1997 och erbjuder sina kunder mycket hus för pengarna i genomtänka husmodeller.

Läs mer

Etappindelning

Torsviken kommer byggas ut i flera etapper med projekt genom OBOS-koncernens varumärken OBOS, Myresjöhus och Smålandsvillan. Ambitionen är att erbjuda olika hustyper och boendeformer så att det blir ett dynamiskt område att bo och leva i. 

Större bild!

Frågor vi ofta får om Torsviken

Området planeras för fullt och kommer byggas ut över lång tid. Första projektet kommer förhoppningsvis att säljstartas till kvartal 1 - 2021.

Det pågår redan omfattande markarbeten för att bereda första etappen i området.

Titta in på respektive projekt i området så kommer du, i de fall priserna blivit släpta, se vad bostäderna kostar.

Bostadsprojekten i området kommer arbetas fram allt eftersom och utformningen kommer ta sin utgångspunkt i vad ni som intressenter i Torsviken är intresserad av och vad detaljplanen säger såklart.

Vi kommer att erbjuda både bostadsrätter och äganderätter i området. 

.

Intresseanmälan

Vill du veta mer om Torsviken?

Anmäl intresse här, så håller vi dig uppdaterad om vilka bostadsprojekt som är på gång just nu!

Nyheter & Artiklar

Precis som det ska vara

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse – inte något svårt och komplicerat som du behöver ligga sömnlös över.

Läs mer!