Hur ser ditt drömliv ut?

Ett nytt område är lite utav ett oskrivet blad, i en positiv bemärkelse. Här i Torsviken finns alla förutsättningar för en lite härligare vardag, men i slutändan är det upp till dig och dina grannar att bestämma hur livet blir här. Vad sägs om lite inspiration?

Låt vardagsmat bli vardagslyx

En sak som alla våra bostäder har gemensamt är att de har fina ytor för att umgås på. Ett smart sätt att utnyttja dem på är att starta ett matlag. Det är hur enkelt som helst: gå ihop med några grannar och bjuda varandra på middag i tur och ordning. Välj gärna en vardagskväll, helgerna har ju en tendens att snabbt bli uppbokade. Och tänk på att det inte behöver vara så avancerat, till och med hämtpizza är uppskattat när man blir bjuden och får trevligt sällskap.

Det är roligare att skapa tillsammans

Sedan urminnes tider har naturen inspirerat konstnärer av alla slag. Varför inte dra nytta av ditt nya, naturnära boende i ditt skapande – tillsammans med likasinnade grannar? Foto, måleri, skrivande, musik – ju fler konstformer, desto roligare. Starta en egen konstförening, kanske håller ni er första vernissage i områdets finaste skogsglänta en riktigt vacker höstdag?

Nytt område = nya vänner

Att flytta in i ett nytt område är något alldeles speciellt. Ni är alla i samma situation, nybyggare som startar era nya liv tillsammans. Det brukar ge en sammanhållning i särklass, där både stora och små får nya vänner för livet. Varför inte börja med en spontan after work? Lätt som en plätt: tänd grillen och samla grannarna till knytis.

Skoj för små Kolmårdstroll

När man bor i stan blir det lätt ett projekt att ta sig ut i skogen. Så är det inte här: här kan du bara gå rätt ut, det ger dig tid över för att hitta på något extra skoj för de små. Varför inte en skattjakt? I en ihålig stubbe finns den första ledtråden, och sedan är jakten igång. Över stock, över sten – mot skatten som inte behöver vara något stort och avancerat, en eftertraktad chipspåse räcker långt…

Frihet att göra som du vill

Att flytta från staden innebär ett enklare liv på många sätt. Du behöver till exempel inte trängas på gymmet för att hålla dig i form. Ta en skön promenad i skogen, en simtur om vädret tillåter eller jobba i din nya trädgård, det är rena rama crossfitpasset. Och vill du ändå svettas i sällskap är Norrköping trots allt bara 20 minuter bort med bil. Kom ihåg: i ditt drömliv är det du som bestämmer.

Lev livet i Torsviken

Längtar du också efter en förändring? Att lämna staden för ett friare, enklare liv närmare naturen – men ändå med stadspulsen inom räckhåll och hämtpizza på bekvämt avstånd? Då ska du titta närmare på Torsviken.

Läs mer om området!