Välkommen till vackra Valsjöskogen

Här bor du mitt i naturen med björkar, blåbärsris och herr kantarell som närmsta granne. Välj själv vilken boendeform som passar dig bäst, här bygger vi bostadsrätter i form av parhus och radhus samt friliggande villor med äganderätt.

Bo lugnt och vackert med naturen som närmsta granne

Tänk dig att öppna dörren och känna den fria och äventyrliga skogsdoften. Ta på stövlarna och gå direkt ut i naturen, bygga en koja med barnen, låta hunden springa fritt mellan träden och kanske hitta ett nytt svampställe? Det är Valsjöskogen.

Här kan du välja mellan radhus, parhus och friliggande villor. Oavsett om du föredrar att bo i bostadsrätt eller äganderätt finns det hem för dig här i Valsjöskogen.

I närliggande Margretelund finns lokala förskolor, skola, matbutik och husläkare, och bara en kort buss- eller cykeltur bort hittar du fler butiker, restauranger, bibliotek och biograf i Åkersberga centrum.

Bostadsprojekt i området

Brf Valsjöskogen

Parhus och radhus

Valsjöskogens bostadsrätter

Husen har härligt öppna, sociala ytor på nedervåningen, medan övervåningen lämnar plats till familjens privata utrymmen. I de större husen finns även ett extra sovrum på nedre plan.

Läs mer om Brf Valsjöskogen

Valsjövillorna

Friliggande villor

Villorna i Valsjöskogen

Myresjöhus planerar att uppföra 14 bostäder som äganderätter i form av friliggande villor. Här bor du mitt i naturen med tallar och bergknallar som närmsta granne.

Läs mer om Valsjövillorna

Precis som det ska vara

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse – inte något svårt och komplicerat som du behöver ligga sömnlös över.

Läs mer!