Under planering

Brf Dansbandet 1

Norrköping, Sandtorp

  • Antal bostäder 32 lägenheter
  • Inflyttning Kvartal 4 - 2019
  • Säljstart Oktober 2018

Brf Dansbandet 1

Sandtorp är ett idylliskt område beläget bara tio minuter från centrala Norrköping. I vårt bostadskvarter i Sandtorp kommer vi att uppföra 32 lägenheter i olika storlekar. Välkommen med din intresseanmälan!

Youtube video preview

För dig som önskar ett bekvämt boende med hög standard kan vi nu stolt presentera vår nya förening Brf Dansbandet 1 i Sandtorp, Norrköping. I en vacker naturmiljö med ekar och berghällar erbjuder vi ett modernt boende i lägenhet, för dig som vill ha nära till Norrköping men samtidigt njuta av lugnet som ett naturnära område för med sig.

OBS! Vi erbjuder även boende i radhus i vår förening Brf Dansbandet 2

Om Sandtorp

Sandtorp är en helt ny stadsdel bara två kilometer från Norrköpings stadskärna. Här bor du i skön natur med närhet till vackra skogar och berghällar. Samtidigt finns mycket bra kommunikationer in till centrala Norrköping med både spårvagn och buss. Det går dessutom fina cykelvägar från området, för dig som hellre väljer cykeln. 

Service och handel

Målbilden med den nya stadsdelen är att den ska utvecklas till ett område där bostäder, skolor, affärer,arbetsplatser och grönområden harmonierar. Sandtorp blir beläget mellan de befintliga stadsdelarna Kneippen och Klockaretorpet, där det redan idag erbjuds service i form av livmedelsaffärer, förskolor, skolor, idrottsplatser, grönområden, restauranger, tandläkare och vårdcentral. Lockar det större utbudet så tar det bara tio minuter med spårvagn till Norrköping city. 

Ett hållbart boende

Vi är stolta att få chansen att delta i ett projekt där ekologisk och social hållbarhet kan främjas. I Sandtorp finns alla möjligheter att leva ett mer hållbart liv. Närheten till centrum och de goda kommunikationerna gör det enkelt att välja spårvagnen eller cykeln som kommunikationsmedel. Och områdets många grönområden skapar en levande karaktär åt stadsdelen.

Välkommen till Brf Dansbandet 1!

För mer information

Projektutvecklare Anna Bjerke, tel 070-600 43 65
anna.bjerke@obos.se