Tre rum och kök: 82 kvm som har allt

Upplev en toppentrea på 82 smarta kvadratmetrar. Egen ingång, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, egen balkong, fullutrustat kök, liksom badrum med tvättmaskin och torktumlare – det är bara några av fördelarna!

Stig på, för all del!

Den här lägenheten är genomtänkt in i minsta detalj. Det märks direkt i den rymliga entrén, där vi dels hittar en stor klädkammare som sväljer det mesta och dels lägenhetens fräscha badrum. Badrummet har WC och dusch – och tvättmaskin och torktumlare som gör det enkelt att ta hand om tvätten.

 

Ett kök för alla

Sedan kommer vi in i en härlig sällskapsyta där det moderna köket är helt öppet mot vardagsrumsdelen. Köket har all utrustning du behöver: kyl och frys, induktionshäll, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin – och bra arbetsytor. En trevlig köksö sätter den berömda pricken över i:et.

Rum för vardagsliv och fredagsmys

Vardagsrumsdelen har plats för både soffa och matbord, utan problem. Från vardagsrumsdelen kliver du också ut på din egen balkong – den är redo för allt från vårens första utefika till sensommarens kräftskiva. Vill du ha plats för fler gäster? Då står husets gemensamma takterrass till ditt förfogande.

 

Och för privatlivet
Här har familjens privata utrymmen fått en separat del i lägenheten. Med ingång från vardagsrummet hittar du det rejäla föräldrasovrummet med praktisk skjutdörrsgarderob och ett lite mindre sovrum som passar lika bra för barn som för gäster. Och vardagslyx i form av en stor klädkammare, för bekvämlighetens skull.

 

Plats för din personlighet

Materialvalen i lägenheten håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök från Vedum och vitvaror från Bosch? Även inredningen är noga utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem.

Gott om praktiska detaljer

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje lägenhet har ett praktiskt förråd som rymmer det mesta, förrådet hittar du direkt utanför ytterdörren. Bilen parkerar du på din egen parkeringsplats, och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Tre rum och kök: 82 kvm

  • Fullutrustat kök
  • Badrum med tvättmaskin och torktumlare
  • Separat sovrumsdel med 2 sovrum
  • Bra förvaring
  • Egen balkong