Fyra rum och kök: 94 kvm för det goda livet

Här har vi en fantastiskt fin fyra med varje kvadratmeter på rätt ställe. Vad sägs till exempel om egen ingång, egen balkong, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, fullutrustat kök – och badrum med tvättmaskin och torktumlare? Låt oss ta en titt!

Kliv in – och känn dig som hemma!

Här har vi ett hem för hela familjen. Direkt i den rymliga entrén hittar vi ingången till lägenhetens ena sovrum, perfekt för tonåringen som värdesätter sitt privatliv – men det passar också fint som gästrum eller hemmakontor. Här finns också en stor klädkammare som rymmer det mesta och lägenhetens fräscha badrum med WC och dusch – och tvättmaskin och torktumlare som gör att tvätten går som en dans. Vi befinner ju oss i Brf Dansbandet 1, trots allt.

 

Har du sett, vilket kök!

Det snygga köket är öppet mot vardagsrumsdelen och har all utrustning du behöver för dina matlagningsäventyr: kyl och frys, induktionshäll, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin – och bra arbetsytor. En mysig köksö gör helheten komplett.

Rum för att umgås

Vardagsrumsdelen har plats för både soffa och matbord, utan problem. Härifrån kliver du också ut på din egen balkong som blir ett extra rum när vädret tillåter, perfekt för dig som gillar att ha gäster. Vill du bjuda in ännu fler? Då står husets gemensamma takterrass till ditt förfogande.

Och för att koppla av

Lägenhetens två andra sovrum får ett lugnt och avskilt läge med ingång från vardagsrummet. Här finns ett rejält föräldrasovrum med plats för dubbelsäng och ett lite mindre sovrum som passar fint för de små. Och för bekvämlighetens skull: vardagslyx i form av en stor klädkammare.

 

Plats för din personlighet

Materialvalen i lägenheten håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök från Vedum och vitvaror från Bosch? Även inredningen är noga utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem.

SL 82, SL 94, Sov 1, Sov 2_2018-02-18-08.jpg

Gott om praktiska detaljer

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje lägenhet har ett praktiskt förråd som rymmer det mesta, bilen parkerar du på din egen parkeringsplats, och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Fyra rum och kök: 94 kvm

  • Fullutrustat kök
  • Badrum med tvättmaskin och torktumlare
  • 3 sovrum
  • Bra förvaring
  • Egen balkong