Försäljning pågår

Brf Magasinet

Örebro, Runnaby

  • Antal bostäder 20 radhus
  • Antal rum 4-5 rum och kök
  • Pris från 1 995 000 kr
  • Månadsavg. fr. 4 343 kr/mån
  • Inflyttning Våren 2019

Brf Magasinet

I det expansiva området Runnaby utanför Örebro bygger OBOS 20 nya radhus. Det är en flirt till den ikoniska svenska ladugården men i en modern och häftig tappning. Här bor du småskaligt och naturskönt med närhet till pulsen i centrala Örebro. Välkommen till Brf Magasinet!

Försäljning pågår!

Har du frågor om projektet, bostäderna eller området är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Brf Magasinet säljs i samarbete med Länsförsäkringars Fastighetsförmedling i Örebro. Ta kontakt med mäklaren Henrik Johansson eller vår kundansvarige Sabah Osman för mer information.

Henrik Johansson

070-764 41 53

Sabah Osman

010-434 13 57
sabah.osman@obos.se

Hitta bostad

Moderna radhus med en tydlig flirt till landet

Här bor du välplanerat i radhus om 106 kvm och 125 kvm. Köket är väl tilltaget med generösa bänkytor, fullstor diskmaskin, kyl/frys och ung/micro samt induktionshäll. Bostäderna har ett modernt kök från HTH,  med möjlighet till personlig anpassning. Badrummen är kaklade och här finns dusch, (samt möjlighet till badkar som tillval) tvättmaskin och torktumlare.

I hela huset ligger golv av ekparkett. På nedre plan finns även ett stort vardagsrum. På övre plan finns ett stort allrum med härliga ytor för socialt umgänge samt två sovrum. Här finns möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum.

Till varje hus ingår förråd, altan, färdig trädgård, samt en delvis stenlagd framsida.

Välkommen till Runnaby

Runnaby ligger i ett kommande expansivt område cirka fem kilometer väster från Örebro centrum dit du snabbt tar dig med bil, cykel eller buss. Utöver radhusen kommer vi även att sälja 15 villatomter där man kan bygga ett Myresjöhus eller SmålandsVillan.

Med naturen inpå knuten

Naturen och skogen ligger precis inpå husknuten, här hittar du fina löparspår där du kan promenera eller springa. Området passar både för barnfamiljer men även för familjen med utflyttade barn som vill ha ett lättskött boende med närhet till naturen och centrum.

Perfekt för barnfamiljer

I närområdet hittar du bland annat Karlslunds herrgård med sin vackra trädgård och omgivning. Där finns även barnens trädgård där barnen kan leka kurragömma i långa tunnlar eller gå på upptäcktsfärd i den långa häcklabyrinten. För dig med hästintresse finns även en populär ridskola i området.