Projekt

Slutsålt

Brf Ängsblomman

Dalby, Ängsladan

  • Antal bostäder 14 st parhus
  • Inflyttning Prel. våren 2021

Äntligen: fler nya lägenheter och parhus i populära Dalby

Nu har du också chans att hitta ditt nya hem i kvarteret Ängsladan i natursköna Dalby. Här, i sista etappen, planerar vi att bygga 14 bostadsrätter i form av lägenheter och parhus om 82, 107 och 120 kvm. Välkomna till BRF Ängsblomman!

Kvarteret Ängsladan består av blandad bebyggelse och ligger granne med Påskagänget, en del av Dalby som har vuxit fram under de senaste tio åren. Området är mycket populärt, inte minst bland barnfamiljer. Här bor du nära naturen, med all service inom räckhåll – och med bil når du Lund på 10 minuter och Malmö på 20 minuter.

Pssst. 3D-bilderna är skapade för att ge dig en så tydlig bild av bostäderna som möjligt. Tänk bara på att vi under bostadsresans gång kan behöva göra mindre justeringar. 

Status på detta projekt

Projekt under planering
Kommande försäljning
Infoträff
10 februari
Säljstart
Byggstart
Inflyttning
Preliminärt våren 2021
Projektfakta
  • Antal bostäder 14 st parhus
  • Boarea 82 - 120 m²
  • Antal rum 3-5 rum och kök
  • Inflyttning Prel. våren 2021
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Kontaktpersoner

Projektsamordnare

Pernilla Lundell

010-434 12 02

070-601 04 53

Mäklare

Margareta Meijer

0768-92 41 25

Läs mer om Brf Ängsblomman

Varsågod, ta en titt på bostäderna vi tänker bygga. Moderna, prisvärda och framförallt hållbara eftersom vi bygger i trä. Vågar vi säga välkommen hem än?

Ett trivsamt kvarter för alla åldrar

Brf Ängsblomman blir den sista pusselbiten i ett trivsamt kvarter med naturen alldeles runt knuten – barnvänligt är bara förnamnet. Husen placeras som parhus, vilket skapar ett luftigt och välkomnande kvarter, och här finns både lägenheter och parhus vilket gör att du får en skön mix av människor som grannar. Husens fasader får samma trivsamma, jordnära färgsättning som resten av kvarteret vilket skapar ett lika inbjudande som harmoniskt intryck. Här är det enkelt att trivas.

Hem för vardagsliv och vardagslyx

Här finns bostäder för alla smaker. Trevliga treor om 82 kvm och parhus om 107 eller 120 kvm. Parhusen är i två plan med 2-3 sovrum, social, öppen planlösning på nedre plan och gott om plats för privatlivet på ovanvåningen. Samtliga bostäder har gott om bekvämligheter som underlättar vardagspusslet, som kök från Vedum och vitvaror från Bosch. Alla byggs i vårt smarta volymhuskoncept Start Living, som ger dig mycket boendekvalitet för pengarna. Inredningen är genomgående ljus och stilren för att hålla stilen i många år framöver. Alla bostäder får fina uteplatser eller balkonger att njuta av – parhusen får även en egen liten trädgård att pyssla om.

Lägenheter 82 kvm

Lägenheter för livsnjutare

Låt oss presentera en ytterst välplanerad trea med gott om bekvämligheter, som fullutrustat kök, rejäla sovrum, härliga sällskapsytor, badrum med tvättmaskin och torktumlare och gott om förvaring.

Läs mer om lägenheterna!

Radhus 107 kvm

Stor huskänsla i smidigt format

Längtar du efter en ljus och trevlig bostad med kvadratmetrarna på rätt ställe? Lagom stort och lättstädat, med alla bekvämligheter? Då ska du titta lite extra på dessa härliga radhus!

Läs mer om husmodellen!

Radhus 120 kvm

Familjernas favorit

Det finns en enkel anledning till att just den här husmodellen är en av våra mest populära: den har allt! Lika ljus och välplanerad som sitt mindre syskon, men med lite mer av allt det goda.

Läs mer om husmodellen!

Bo nära naturen, med Lund och Malmö inom räckhåll

Dalby är en trevlig växande ort i Lunds kommun, med ett perfekt läge cirka 10 kilometer öster om Lund. Här bor du med närhet till underbar natur, samtidigt som du har ett bekvämt pendlingsavstånd till såväl Lund som Malmö. Du har också nära till allt du behöver i din vardag: matbutik, apotek, vårdcentral, skolor och förskolor Mandelblommans förskola alldeles i närheten. 

Perfekt läge för en aktiv fritid

Granne med Dalby ligger nationalparken Dalby Söderskog som bjuder in till härliga skogspromenader inte minst om våren när naturen är som allra vackrast. Du har också nära till Skrylle friluftsområde med anlagda motionsspår och massor av spännande utomhusaktiviteter. På sommaren lockar förstås Dalbybadets bassänger med svalkande dopp. Men året om finns ett rikt föreningsliv med aktiviteter som fotboll, innebandy, badminton, gymnastik, tennis, scouter, brottning och ridning.

Livet i Ängsladan

Naturnära boende med trivsel i fokus

Mysiga Dalby är en växande by med ett perfekt läge, bara en knapp mil öster om Lund. Här trivs både barnfamiljer och ensamstående i alla åldrar i blandad bebyggelse med tillgång till all service du behöver i din vardag

Läs artikeln!

Mäklaren berättar

Så vill vi bo i Lund- och Malmöregionen

Margareta Meijer på Våningen och Villan berättar om de populäraste objekten och områdena i Malmö/Lund-regionen och tipsar om vad du som köpare bör tänka på när du vill hitta ditt nya hem.

Läs artikeln!

Låt oss berätta

Varför välja Brf Ängsblomman?

OBOS projektutvecklare Markus Topphem ger sitt svar på varför du som letar ny bostad borde satsa på Brf Ängsblomman!

Läs artikeln!

Finns i närheten

·         Hemköp – 1,4 km

·         Vårdcentralen Dalby – 1,1 km

·         Systembolaget – 1,3 km

·         Mandelblommans förskola – <100 m

·         Kattfotens förskola – 650 m

·         Nyvångsskolan (F-9) – 1,8 km

 

·         Hagalundsskolan (F-6) – 2,6 km

·         Busshållplats – 1 km

·         Lund C – 13,1 km

·         Träningsbutiken – 1,4 km

·         Dalby IP – 1,9 km

·         Dalby Söderskog – 3,7 km

·         Skrylle Naturreservat – 5,7 km

·         Dalbybadet – 2,6 km

·         Dalby bibliotek – 1,4 km

·         Dalby restaurang & pizzeria – 1,2 km

·         Lillis tallrik – 1,3 km

·         Dalby kakbutik – 1,4 km

Om bostadsrätter

Brf - En trygg, svensk tradition

Under byggtiden kommer OBOS att bilda och administrera bostadsrättsföreningen. När byggnationen är klar och alla är inflyttade kommer föreningen att lämnas över till en ny styrelse som då består av er som bor i föreningen. 

Vill du veta mer om vad livet i Brf innebär har vi samlat det viktigaste i en Brf guide!

Läs mer om bostadsrätter

Fördelar med nyproduktion

Tid till annat. Bland annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Läs mer om fördelarna med nyproduktion

Om träbyggnation

Lika modernt nu som då

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - Modernt!

Läs mer