Projekt

Slutsålt

Brf Äppellunden

Tygelsjö, Tygelsjö Väster

  • Antal bostäder 38 bostäder
  • Pris Från 3 095 000 kr
  • Inflyttning Prel. Hösten/vintern 2021

Välkommen hem till byn – och ditt nybyggda hus

Mysiga Tygelsjö är verkligen något alldeles extra: en livs levande, skånsk by med hela Malmös, Köpenhamns och världens utbud på bekvämt avstånd. Nu har du också chans att hitta hem här! I Brf Äppellunden planerar vi att bygga 36 nya parhus i ett respektive två plan, om 98 respektive 133 välplanerade kvadratmetrar. Två fristående enplanshus tar också plats i det här fantastiskt fina kvarteret, där du bor bekvämt i bostadsrättsform.

I Tygelsjö bor du liksom lagom mycket på landet, med cykelavstånd till havet. I byn finns en hel del service: till exempel bageri, frisör, matbutik, restauranger, skolor, förskolor och hunddagis. Men du har också Malmös och Köpenhamns storstadspuls inom räckhåll. Med buss är du inne i Hyllie på 10 minuter, på samma tid i bilen är du framme vid Öresundsbron. Välkommen till ett lite härligare liv – i Brf Äppellunden!

Status på detta projekt

Projekt under planering
Kommande försäljning
Säljstart
Byggstart
Inflyttning

Hitta bostad

Brf Äppellunden

38
Sålda
Beteckning
Boendeform
Boarea
Antal rum
Pris
Status
Projektfakta
  • Antal bostäder 38 bostäder
  • Boarea 98-133 kvm
  • Antal rum ca 3-4 rum och kök
  • Pris Från 3 095 000 kr
  • Inflyttning Prel. Hösten/vintern 2021
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

OBOS samarbetar med Nordea

Nordea har tagit fram ett erbjudande till dig som köper en bostad i Brf Äppellunden.

Se Nordeas erbjudande här!

Kontaktpersoner

Kundansvarig

Annika Ringblom

010-434 15 08

Mäklare

Jenny Hylén

0739-624 295

Bostäderna

Varsågod, ta en titt på bostäderna vi tänker bygga. Moderna, prisvärda och framförallt hållbara eftersom vi bygger i trä. Vågar vi säga välkommen hem än?

Gammalt möter nytt – och ljuv musik uppstår

Tänk dig känslan av en klassisk skånsk bygata, med stenläggningar och hus med putsade fasader i milda kulörer inramat av grönska – men i en modern tappning. Där har du Brf Äppellunden, en välkomponerad blandning av gammalt och nytt – som gjord för att trivas i. Husens placering skapar ett välkomnande, familjärt kvarter där variationen i hustyper bidrar till en levande känsla. Liggande träpanel på delar av husen förstärker den känslan och ger samtidigt husen en alldeles egen identitet. Och som namnet antyder kommer äppelträd att bli kvarterets signum.

Hur ser din drömbostad ut?

Alla är vi olika, våra bostadsdrömmar likaså. Därför bygger vi både enplanshus om 98 och tvåplanshus om 133 smarta kvadratmetrar. De flesta blir parhus, men här kommer också att finnas två fristående enplanshus för dig som föredrar det. Alla hus får trevliga uteplatser, och inuti samsas härliga, öppna sällskapsytor med gott om rum för familjens privata liv. Oavsett hur din familj ser ut.

Se objekt och priser i boväljaren!

Parhus och fristående hus: 98 kvm

Längtar du efter en ljus och trevlig bostad i ett plan? Med varje kvadratmeter på rätt ställe? Lagom stor och lättstädad, med alla bekvämligheter – och möjlighet till ett extra sovrum som tillval? Då ska du titta lite extra på dessa härliga enplanshus.

Läs mer om bostaden här!

Parhus: 133 kvm

Längtar du efter ett nytt hem med gott om plats för både vardagsliv och vardagslyx för hela familjen? Med härliga sällskapsytor, upp till fyra sovrum, stor altan och alla tänkbara bekvämligheter? Då tror vi att detta kan vara huset för dig!

Läs mer om bostaden här!

Områdesskiss

Ta en titt på områdesskissen

Här ser du hur området är planerat och hur Brf Äppellunden ligger i förhållande till övriga bostäder vi planerar för. 

Öppna större bild

Projektutvecklaren har ordet

Varför välja Brf Äppellunden?

Får vi lov att fresta med en sammanfattning av projektets alla fördelar? Härligt! Projektutvecklare Fredrik Löfberg har ordet.

Läs hela artikeln här!

Recept

Äppelkakan: en skånsk tradition

Vi gissar att det kommer att bli en och annan äppelkaka till grannfikan. Här delar vi med oss av ett recept från Cajsa Wargs kokbok från 1755.

Läs receptet här!

Området

Var handlar jag mat? Hur långt är det till förskolan? Och var tar jag min kvällspromenad? Här berättar vi mer om hur det är att bo just här.

Bo lugnt och lantligt med nära till Malmö

I Tygelsjö bor du i en livs levande skånsk by – mitt i den lantliga charmen och lugnet, men med Malmös och Köpenhamns storstadspuls på bekvämt avstånd. Buss 150 tar dig till Hyllie på tio minuter, på samma stund i bilen når du till exempel all shopping på Emporia. I byn finns en hel del service: till exempel matbutik, bageri, frisör, bibliotek och ett par restauranger. Två kommunala skolor: Tygelsjöskolan och Pilbäcksskolan erbjuder tillsammans årskurs F-9. Här finns också flera förskolor att välja mellan.

Välkommen till en enklare vardag

Att bo på en mindre ort innebär ett enklare, tryggare liv. Men du behöver inte ha tråkigt för det. Runt omkring byn finns fina promenad- och cykelstråk. Du har cykelavstånd till svalkande dopp i havet, och alla möjligheter till en aktiv fritid för hela familjen. Byn har flera lekplatser, egen sporthall och Tygelsjö IK har verksamhet inom bland annat fotboll, gymnastik och innebandy och för dig som gillar hästar finns flera ridskolor i närområdet.

Läs mer om Tygelsjö Väster

Finns i närheten

- Frisör Klippotek Kam In – 300 m

- Björns Konditori – 450 m

- ICA Nära Träffen – 650 m

- I Ur och Skur Tygelsjö – 450 m

- Tygelsjö Förskola – 700 m

- Tygelsjöskolan – 700 m

- Pilbäcksskolan – 850 m

- Busshållplats – 550 m

- Pilbäcks IP – 750 m

- Tygelsjö Sporthall – 800 m

- Klagshamnsstranden – 6,8 km

- Tygelsjö bibliotek – 800 m

- Pizzagränden – 450 m

- Lilla Oliven – 450 m

- SAV restaurang – 2,9 km

- Lilla Sjötorp – 3,6 km

Om bostadsrätter

Livet i Brf

Under byggtiden kommer OBOS att bilda och administrera bostadsrättsföreningen. När byggnationen är klar och alla är inflyttade kommer föreningen att lämnas över till en ny styrelse som då består av er som bor i föreningen. 

Läs mer

Fördelar med nyproduktion

Tid till annat. Bland annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Läs mer

Hur vet jag att föreningen är stabil?

Det märks när ditt bostadsköp är tryggt

Den här bostadsrättsföreningen är kvalitetsmärkt med Trygg Brf – ett branschinitiativ som gör det enklare för dig att veta att din nya förening har koll på sin ekonomi och andra viktiga punkter.

Ok, berätta mer…