Fåtal hus kvar!

Projekt

Försäljning pågår

Brf Björnövik 2

Norrtälje, Björnö

  • Antal bostäder Parhus & fristående hus
  • Pris Från 2 495 000 kr
  • Inflyttning Kvartal 3, 2020

Prisvärda hem nära stad, bad och skidbacke

Med ett högt och fritt läge på en höjd utmed Kvisthamraviken växer området Björnövik fram i full fart. Här trivs redan en härlig mix av människor, från unga familjer till äldre par – och nu gör vi plats för ännu fler! Vi bygger ytterligare 18 nya hem i form av åtta fristående hus om 107 kvm och tio parhus om 120 respektive 137 kvm. Alla i bekväm bostadsrättsform.

I natursköna Björnö finns något för alla. Här bor du mitt i Roslagens vackra natur, med lika nära till svalkande dopp som till fartfylld skidåkning i Kvisthamrabacken. Till Norrtäljes mysiga stadskärna har du gång- eller cykelavstånd – och därifrån tar du bussen till Stockholm på ungefär en timme. Välkommen till Björnövik! 

Dela detta

Status på detta projekt

Projekt under planering
Kommande försäljning
Infoträff
Säljstart
Byggstart
Under byggnation
Inflyttning
Kvartal 3, 2020
Projektfakta
  • Antal bostäder Parhus & fristående hus
  • Boarea 107, 120, 137 m²
  • Antal rum 4-6 rum och kök
  • Pris Från 2 495 000 kr
  • Månadsavgift Från 4 490 kr
  • Inflyttning Kvartal 3, 2020
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Visningar

Visningshus 120 kvm Björnövik

söndag 23 feb

11:00-12:00

Smedtorpsvägen 11C, Björnövik

Läs mer

Visningshus 120 kvm Björnövik

Tids­bokning

Smedtorpsvägen 11C, Björnövik

Boka tid

Försäljning pågår!

Har du hittat ditt drömhus och vill veta mer?

Då är du välkommen att kontakta mäklaren eller vår kundansvarig som gärna hjälper dig vidare i dina husdrömmar. Du kan också fylla i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig.

Kontaktpersoner

Kundansvarig

Nils Lagerlöf

010-434 14 06

072-320 00 04

Mäklare, Svensk Fastighetsförmedling

Jonas Ericsson

0176-766 90

076-046 77 12

Bostäderna

Ta en titt på bostäderna vi tänker bygga i projektet. Moderna, prisvärda och framförallt hållbara eftersom vi bygger i trä. Vi tror de kommer falla dig i smaken! Välkommen hem!

Ett växande, naturnära bostadsområde

Här bor du verkligen med naturen inpå knuten! Placeringen av husen skapar en levande gatubild. Fasadernas ljusa pastellfärger ger ett glatt och trivsamt intryck som bjuder in till ett bostadsområde fullt av liv och rörelse, perfekt inte minst för den aktiva familjen. På baksidan av husen breder orörd naturmark ut sig, vilket i sin tur bidrar med en lugn och ombonad känsla. Genom att post- och avfallshantering sker vid miljö- och teknikhuset undviks också onödig trafik in på gatan. Här är det enkelt att trivas!

För att du ska kunna hitta just ditt drömboende finns dessa ljusa, härliga hus i olika storlekar och olika utföranden: friliggande 107 kvm och parhus om 120 respektive 137 kvm. Alla byggs i vårt smarta volymhuskoncept Start Living, vilket innebär att vi satsat allt på att ge dig bästa möjliga boendekvalitet för pengarna. Du får ett välbyggt hus med god utgångsstandard, som Vedumkök och vitvaror från Bosch – till en lägre prislapp, tack vare kostnadseffektiv produktion.

Gemensamt för husen är att nedervåningen består av öppna, sociala ytor medan övervåningen lämnar plats till familjens privata liv. Alla hus har härliga uteplatser att njuta av, egen parkering med plats för två bilar och ett rejält förråd.  

Modellbeskrivning

I projektet bygger vi tre olika husmodeller som påminner om varandra. Här kan du läsa om fördelarna hos respektive hus.

Hus - 107 kvm

Hus - 120 kvm

Hus - 137 kvm

VR-visning

Upplev husen - gå på VR-visning här!

Vi hänvisar dig i första hand att besöka vårt visningshus på plats i Björnövik. Men har du inte den möjligheten så kan du via denna VR-visning få en känsla för planlösningen i husen på 137 kvm.

Klicka här för VR-visning!

Varför välja Björnö?

Prisvärt boende tilltalar många

Lina Werner är projektutvecklare hos oss på OBOS, här berättar hon om populära Björnö.

Klicka här!

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här!

Naturens lugn nära stadens puls

Björnö ligger i Norrtälje – en populär skärgårdskommun i vackra Roslagen. Skogbeklädda höjder, betesmarker, mysiga vikar och soliga klipphällar i kombination med närheten till stan gör Björnö till ett bra ställe att bo på för hela familjen, oavsett hur din familj ser ut. Här får du det bästa från två världar. Lugnet från naturen och pulsen från stan.  

Allt du behöver för en bekväm tillvaro  

I Björnö finns närhet till barnomsorg, förskolor, grundskolor och gymnasium. I Norrtälje finns all service du kan tänkas behöva för att ha en bra och trygg tillvaro. Shopping hittar du både inne i den pittoreska stadskärnan och på stadens tre handelsområden: Flygfältet, Norrteljeporten och Knutby. Restauranger och caféer finns det också gott om. Det märks inte minst på sommaren, då både Norrtäljebor och turister samlas på alla uteserveringar och njuter av god mat och trevligt sällskap.  

Alltid något kul att göra

Björnö erbjuder en aktiv fritid för hela familjen. Förutom en fantastisk natur utanför dörren så finns långa vandringsstråk, svampskogar och båtbryggor på promenadavstånd. På vintern kan du ta skidorna på axeln och gå till slalombacken för några roliga timmars skidåkning, eller varför inte prova pulkabacken? På sommaren tar du morgondoppet vid Kärleksuddens badplats som också ligger på gångavstånd. I Norrtälje finns ett brett utbud av idrottsföreningar: handboll, ishockey, fotboll, brottning, innebandy, gymnastik och mycket mer. Du kan spela golf och boule, rida eller paddla kanot, utmana dig själv på Norrtälje Klättervägg eller testa skateparken.

Gå, cykla eller ta bussen  

Oavsett om du jobbar i Norrtälje eller pendlar till Stockholm eller Uppsala, ligger Björnö bra beläget. Utmed Björnövägen finns busshållplatser med regelbunden trafik in till Norrtälje – och sedan vidare mot Stockholm. Bussen till Stockholm går var femte minut under rusningstid och du är framme på ungefär en timme. Väl ombord kan du koppla upp dig mot wifi och jobba eller bara koppla av på din resa till jobbet. In till Norrtälje centrum kan du både promenera och cykla – det finns gång- och cykelvägar som tar dig smidigt och säkert fram. 

Dina blivande grannar berättar

Huset med stort H

Vad var det som fick Göran och Ulla Brink att lämna sitt fina radhus i Spånga för Norrtälje – en stad de aldrig varit i tidigare? Läs parets historia här.

Klicka här!

Mäklaren berättar

Allt fler hittar hem i Roslagens huvudstad

Det händer saker i Norrtälje. Från att ha varit en lite sömnig stad, förutom under sommarsäsongen, har staden satt full fart. Det byggs och fixas – och folk flyttar in från alla möjliga håll. Vad är det som drar? Jonas Ericsson, fastighetsmäklaren som själv är uppvuxen på orten har sina aningar. 

Läs mer här!

Finns i närheten

ICA Kvantum Flygfyren – 2,3 km 

Stora Coop – 3 km

Förskolan Gnistan – 1,7 km

Freinetskolan Hugin (F-9) – 2,7 km

Kvisthamraskolan (F-6) – 2,9 km

Campus Roslagen – 3 km

Busshållplats – 200 m

Norrtälje busstation – 3 km

Kvisthamrabacken – 300 m

Friskis & Svettis – 1,9 km

Norrrtälje Sportcentrum – 2 km

Skatepark Norrtälje – 2 km

Biograf Royal – 2,6 km

Norrtälje museum – 2,7 km

Roslagens kulturskola – 2,8 km

Norrtälje Stadsbibliotek – 2,9 km

Flygfyren Bistro – 2,3 km

Ed’s Burgers – 2,6 km

Pinchos – 2,6 km

Restaurang På G – 2,8 km

Kvalitetsmärkning

En trygg bostadsrättsmarknad

I detta projekt är bostadsrättsföreningen certifierad genom branschinitiativet "Trygg Brf". Vad detta innebär för dig som köpare kan du läsa vidare om på denna infosida.

Läs mer!

Livet i bostadsrätt

En bekväm livsstil

Under byggtiden kommer OBOS att bilda och administrera bostadsrättsföreningen. När byggnationen är klar och alla är inflyttade kommer föreningen att lämnas över till en ny styrelse som då består av er som bor i föreningen. 

Läs mer

Fördelar med nyproduktion

Tid till annat. Bland annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Läs mer!