Projekt

Försäljning pågår

Brf Bränninge Hills

Habo, Bränninge

  • Antal bostäder 33 parhus, radhus, kedjehus och fristående hus
  • Inflyttning Hösten 2021

Nybyggda hem i rena rama idyllen

Välkommen upp på gräddhyllan! I populära Bränninge i härliga Habo bor du bättre än bra – inte minst här i Brf Bränninge Hills. I ett utsökt, högt läge i området med utsikt över Vättern planerar vi nu att bygga 33 nya bostäder i form av parhus, kedjehus och radhus i en fantastisk gårdsmiljö. Rena rama idyllen, faktiskt.

Att bo på en mindre ort gör vardagen så mycket enklare. Men här får du inte bara njuta fördelarna av lugna, trygga Habo – som bra skolor, förskolor och all service du behöver. Här har du även hela Jönköpings utbud på bekvämt avstånd. Och med bostäder på 107 respektive 120 smarta kvadratmetrar blir det enkelt att hitta hem här – oavsett hur din familj ser ut. Välkommen till Brf Bränninge Hills!

Pssst. 3D-bilderna är skapade för att ge dig en så tydlig bild av bostäderna som möjligt. Tänk bara på att vi under bostadsresans gång kan behöva göra mindre justeringar. 

Status på detta projekt

Projekt under planering
Kommande försäljning
Säljstart
Byggstart
Våren 2020
Inflyttning
Prel. Hösten 2021
Projektfakta
  • Antal bostäder 33 parhus, radhus, kedjehus och fristående hus
  • Boarea Från 107 m²
  • Antal rum 4-6 rum och kök
  • Inflyttning Hösten 2021
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Visningar

Visning för Brf Bränninge Hills

Tids­bokning

Bockstigen 52, Habo

Boka tid

Försäljning pågår

Hittat drömhuset?

Är det så att du fastnat för ett av husen i Brf Bränninge Hills och vill veta mer är du välkommen att kontakta våra mäklare på Svensk Fastigehtsförmedling. Vill du istället att vi kontaktar dig kan du bara fylla i detta formulär så hörs vi!

Kontaktpersoner

Kundansvarig

Pernilla Eriksson

010-434 13 82

Mäklare

Gustav Sandberg

070-844 66 48

Assisterande mäklare

Kristian Ceylan

070-249 09 90

Läs mer om projektet

Har du fått försmak på livet på kullen i Bränninge? Du kanske redan har föreställt dig mysiga skogspromenader och cykelturer till badet i Domsand? Härligt, men det finns så mycket mer att berätta... 

Härliga hem för alla smaker

Tänk Bullerbyn, fast alldeles nybyggt. Här får husen ta plats, och vara vackra på riktigt, utan att vara mindre moderna för det. Deras formspråk passar perfekt ihop med den levande känslan som bara ett trähus kan ge. Husen färgsätts i en mjuk och harmonisk färgskala, som ger en lite lagom lantlig känsla och matchar de gröna omgivningarna på ett utsökt sätt. Och från allt detta härliga kan du blicka ut över Vättern!

Genomtänkt in i minsta detalj

Alla bostäder får någon form av uteplats och runt om i området finns parkbänkar som bjuder in till att bara sitta ner och umgås. Inuti finns gott om plats för att leva livet, vare sig din familj är stor eller liten. Från 107 till 120 smart utnyttjade kvadratmetrar: radhus, kedjehus eller parhus – oavsett vilket du väljer får du ett välbyggt och välutrustat hem i bekväm bostadsrättsform. Här ska det vara gott att leva!

Modellbeskrivning - 107 kvm

Ett socialt litet hus!

Husen har ljus och social planlösning med kvadratmetrarna på rätt ställe.

Läs mer!

Modellbeskrivning - 120 kvm

Familjens favorit

Det finns en enkel anledning till att just den här husmodellen är en av våra mest populära: den har allt! Lika ljus och välplanerad som sitt mindre syskon, men med lite mer av allt det goda.

Läs mer!

Lugnt och skönt med nära till det mesta

I populära Bränninge bor du i en lugn och trivsam miljö där du samtidigt har närhet till det mesta som är viktigt i livet. Här finns gott om möjligheter till en aktiv fritid för hela familjen, både inom föreningslivet och ute på egna upptäcktsfärder i skog och mark - Habo kommun har inte mindre än 11 naturreservat att välja mellan. Närheten till Vättern är förstås ett plus. Vill du svalka dig med ett dopp tar du bara cykeln till Domsands härliga sandstrand, eller bilen till Baskarpsbadet. Här har du två playor i charterklass inom räckhåll!

Välkommen till en fungerande vardag

Att bo på en mindre ort innebär ett enklare, tryggare liv. Här har du bekvämt cykelavstånd till Habos lilla, mysiga centrum som har allt du behöver – och lite till. När du sedan vill ha mer shopping och nöjen tar du dig enkelt in till Jönköping. Habo har också gott om skolor och förskolor, Brf Bränninge Hills har två förskolor inom 500 meters radie. Och Habo har inte vilka skolor som helst: kommunen tillhör landets bästa när det kommer till lärarnas utbildningsnivå.

Har du koll på Habo?

Härliga Habo har massor att erbjuda

Kanske tänker du att flytta till en mindre ort som Habo bara innebär att flytta till en plats att sova på, medan ditt egentliga liv fortsätter i Jönköping eller någon annanstans? Tänk om.

Läs mer!

Slutligen, låt oss berätta...

Varför välja Bränninge Hills?!

OBOS projektutvecklare Sead Fejza ger sitt svar på varför du som letar ny bostad borde satsa på Brf Bränninge Hills!

Läs artikeln!

Finns i närheten

- Coop – 2,4 km

- ICA Supermarket – 2,5 km

- Vårdcentral – 2,9 km

- Apotek – 2,9 km

- Ur och Skur-förskolan Oxdragaren – 120 m

- Solhöjdens Förskola – 500 m

- Bränningeskolan (F-6) – 1,4 km

- Hagabodaskolan (7-9) – 2,7 km

 

- Habo station – 2 km

- Gränsenstugan, elljusspår och utegym – 1,9 km

- Nordic Wellness – 2,7 km

- Slättens idrottsplats – 3,5 km

- Domsandsbadet – 3,6 km

 

- Habo bibliotek – 2,7 km

- Habo kulturskola – 3 km

 

- Landhs konditori – 2,7 km

- Stationen – 2,8 km

- Restaurang & pizzeria 95:an – 2,8 km

- Lotus restaurang – 2,9 km

 

Kvalitetsmärkt förening

En extra trygg bostadsaffär

Den här bostadsrättsföreningen är kvalitetsmärkt med Trygg Brf – ett branschinitiativ som gör det enklare för dig att veta att din nya förening har koll på sin ekonomi och andra viktiga punkter.

Läs mer!