Projekt

Försäljning pågår

Brf Bränninge Hills

Habo, Bränninge

 • Antal bostäder 33 Parhus, kedjehus och radhus
 • Pris Från 1.975.000 kr
 • Säljstart Hösten 2019 & Våren 2020
 • Inflyttning Hösten 2021

Nybyggda hem i rena rama idyllen

Välkommen upp på gräddhyllan! I populära Bränninge i härliga Habo bor du bättre än bra – inte minst här i Brf Bränninge Hills. I ett utsökt, högt läge i området med utsikt över Vättern planerar vi nu att bygga 33 nya bostäder i form av parhus, kedjehus och radhus i en fantastisk gårdsmiljö. Rena rama idyllen, faktiskt.

Att bo på en mindre ort gör vardagen så mycket enklare. Men här får du inte bara njuta fördelarna av lugna, trygga Habo – som bra skolor, förskolor och all service du behöver. Här har du även hela Jönköpings utbud på bekvämt avstånd. Och med bostäder på 107 respektive 120 smarta kvadratmetrar blir det enkelt att hitta hem här – oavsett hur din familj ser ut. Välkommen till Brf Bränninge Hills!

Projektet säljs i två separata etapper där vi inleder med de 25 husen längs gårdsgatan 2019 och följer upp med 8 kedjehus på intilliggande gata under 2020.

Dela detta

Status på detta projekt

Projekt under planering
Kommande försäljning
Säljstart - Etapp 1
28 november
Säljstart - Etapp 2
Våren 2020
Byggstart
Inflyttning
Prel. Hösten 2021
Projektfakta
 • Antal bostäder 33 Parhus, kedjehus och radhus
 • Boarea Från 107 m²
 • Antal rum 4-6 rum och kök
 • Pris Från 1.975.000 kr
 • Månadsavgift Från 4.385 kr/mån
 • Säljstart Hösten 2019 & Våren 2020
 • Inflyttning Hösten 2021
 • Upplåtelseform Bostadsrätt

Försäljning pågår

Hittat drömhuset?

Är det så att du fastnat för ett av husen i Brf Bränninge Hills och vill veta mer är du välkommen att kontakta våra mäklare på Svensk Fastigehtsförmedling. Vill du istället att vi kontaktar dig kan du bara fylla i detta formulär så hörs vi!

Kontaktpersoner

Kundansvarig

Sabah Osman

010-434 13 57

070-618 07 97

Mäklare

Gustav Sandberg

070-844 66 48

Assisterande mäklare

Kristian Ceylan

070-249 09 90

Bostäderna

Ta en titt på bostäderna vi tänker bygga i projektet. Moderna, prisvärda och framförallt hållbara eftersom vi bygger i trä. Vi tror de kommer falla dig i smaken! Vågar vi säga välkommen hem än? 

Härliga hem för alla smaker

Tänk Bullerbyn, fast alldeles nybyggt. Här får husen ta plats, och vara vackra på riktigt, utan att vara mindre moderna för det. Deras formspråk passar perfekt ihop med den levande känslan som bara ett trähus kan ge. Husen färgsätts i en mjuk och harmonisk färgskala, som ger en lite lagom lantlig känsla och matchar de gröna omgivningarna på ett utsökt sätt. Och från allt detta härliga kan du blicka ut över Vättern!

Genomtänkt in i minsta detalj

Alla bostäder får någon form av uteplats och runt om i området finns parkbänkar som bjuder in till att bara sitta ner och umgås. Inuti finns gott om plats för att leva livet, vare sig din familj är stor eller liten. Från 107 till 120 smart utnyttjade kvadratmetrar: radhus, kedjehus eller parhus – oavsett vilket du väljer får du ett välbyggt och välutrustat hem i bekväm bostadsrättsform. Här ska det vara gott att leva!

Modellbeskrivning - 107 kvm

Ett socialt litet hus!

Husen har ljus och social planlösning med kvadratmetrarna på rätt ställe.

Läs mer om husen!

Modellbeskrivning - 120 kvm

Familjens favorit

Det finns en enkel anledning till att just den här husmodellen är en av våra mest populära: den har allt! Lika ljus och välplanerad som sitt mindre syskon, men med lite mer av allt det goda.

Läs mer om husen!

Kvartersskiss

Hitta din favorit i kvarteret

Ta en titt i kvartersskissen. Här ser du hur området är planerat och kanske kan du snart hitta huset och platsen som du vill och kommer kunna kalla hem.

Öppna större bild!

Låt oss berätta

Varför välja Hills?

OBOS projektutvecklare Sead Fejza ger sitt svar på varför du som letar ny bostad borde satsa på Brf Bränninge Hills!

Läs artikeln

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här!

Lugnt och skönt med nära till det mesta

I populära Bränninge bor du i en lugn och trivsam miljö där du samtidigt har närhet till det mesta som är viktigt i livet. Här finns gott om möjligheter till en aktiv fritid för hela familjen, både inom föreningslivet och ute på egna upptäcktsfärder i skog och mark - Habo kommun har inte mindre än 11 naturreservat att välja mellan. Närheten till Vättern är förstås ett plus. Vill du svalka dig med ett dopp tar du bara cykeln till Domsands härliga sandstrand, eller bilen till Baskarpsbadet. Här har du två playor i charterklass inom räckhåll!

Välkommen till en fungerande vardag

Att bo på en mindre ort innebär ett enklare, tryggare liv. Här har du bekvämt cykelavstånd till Habos lilla, mysiga centrum som har allt du behöver – och lite till. När du sedan vill ha mer shopping och nöjen tar du dig enkelt in till Jönköping. Habo har också gott om skolor och förskolor, Brf Bränninge Hills har två förskolor inom 500 meters radie. Och Habo har inte vilka skolor som helst: kommunen tillhör landets bästa när det kommer till lärarnas utbildningsnivå.

Har du koll på Habo?

Härliga Habo har massor att erbjuda

Kanske tänker du att flytta till en mindre ort som Habo bara innebär att flytta till en plats att sova på, medan ditt egentliga liv fortsätter i Jönköping eller någon annanstans? Tänk om.

Läs artikeln!

Mäklaren berättar

Bra ruljangs på Jönköpings bostadsmarknad

Jönköping blomstrar med en gynnsam arbetsmarknad med många växande företag, vackra omgivningar och stor inflyttning. Men hur är läget på bostadsmarknaden? Låt oss ta en titt.

Läs artikeln!

Finns i närheten

- Coop – 2,4 km

- ICA Supermarket – 2,5 km

- Vårdcentral – 2,9 km

- Apotek – 2,9 km

- Ur och Skur-förskolan Oxdragaren – 120 m

- Solhöjdens Förskola – 500 m

- Bränningeskolan (F-6) – 1,4 km

- Hagabodaskolan (7-9) – 2,7 km

 

- Habo station – 2 km

- Gränsenstugan, elljusspår och utegym – 1,9 km

- Nordic Wellness – 2,7 km

- Slättens idrottsplats – 3,5 km

- Domsandsbadet – 3,6 km

 

- Habo bibliotek – 2,7 km

- Habo kulturskola – 3 km

 

- Landhs konditori – 2,7 km

- Stationen – 2,8 km

- Restaurang & pizzeria 95:an – 2,8 km

- Lotus restaurang – 2,9 km

 

Livet i bostadsrätt

Bekväm boendeform

Under byggtiden kommer OBOS att bilda och administrera bostadsrättsföreningen. När byggnationen är klar och alla är inflyttade kommer föreningen att lämnas över till en ny styrelse som då består av er som bor i föreningen. 

Läs mer!

Fördelar med nyproduktion

Tid till annat. Bland annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Läs mer!

Trygg Bostadsrättsmarknad

Ett extra tryggt val

Vi är en av sju bostadsutvecklare som har gått samman för att ta fram kvalitetsmärkningen ”Trygg bostadsrättsmarknad”. Detta gör vi för att stärka dina möjligheter att göra ett bra och tryggt köp som grundar sig på relevant information.

Läs mer!