Projekt

Slutsålt

Brf Bränninge Vidder

Habo, Bränninge

  • Antal bostäder 18 kedjehus och 10 radhus
  • Pris Från 2 100 000 kr
  • Inflyttning Sommar/Höst 2019

Nyproduktion av kedjehus och radhus i Habo

Habo växer och det är inte så konstigt! Ett naturskönt och modernt boende, nära service och bekvämligheter i både Habo och Jönköping.

Här planerar OBOS för 28 st nya kedje- och radhus om 107 och 120 m² som bostadsrätter. Husen får tillhörande förråd och färdig trädgård. Den större husmodellen har tillhörande carport. Välkommen till Brf Bränninge Vidder!

Dela detta

Slutsålt!

Intresset för projektet har varit stort och alla bostäder är nu bokade. För mer information, kontakta mäklare eller kundansvarig. 

Se kontaktpersoner här
Projektfakta
  • Antal bostäder 18 kedjehus och 10 radhus
  • Boarea 107,7-120 m²
  • Antal rum 4-5 rum och kök
  • Pris Från 2 100 000 kr
  • Månadsavgift Från 4 477 kr
  • Inflyttning Sommar/Höst 2019
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Kontaktpersoner

Projektsamordnare

Sabah Osman

010-434 13 57

070-618 07 97

Mäklare, Svensk Fastighetsförmedling

Gustav Sandberg

0708-44 66 48

Bostäderna

Ta en titt på bostäderna vi tänker bygga i projektet. Moderna, prisvärda och framförallt hållbara eftersom vi bygger i trä. Vi tror de kommer falla dig i smaken! Vågar vi säga välkommen hem än? 

Moderna och välplanerade hem

I Brf Bränninge Vidder bygger vi 28 välplanerade bostäder, varav 18 är kedjehus om 120 m² och 10 blir radhus om 107 m². Till bostäderna hör egen trädgård, carport och förråd. Alla bostäderna har upplåtelseformen bostadsrätt. 

Radhus 107 m²

I Brf Bränninge Vidder finns tio radhus med en boarea på 107 m² och 4 rum och kök. Färdig trädgård och förråd ingår. Bostäderna har en öppen planlösning där sambandet mellan kök och vardagsrum ger härliga ytor i entréplanet. I hallen används ytan under trappan på ett bra sätt med ett förråd. Köket är välutrustat med fullstor kyl och frys, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och härliga stora bänkytor som dessutom kompletteras av en köksö. På övervåningen finns den privata delen med två sovrum och en mysig läshörna. Här finns även ett allrum som vid behov kan göras om till ännu ett sovrum. 

Kedjehus 120 m²

I området byggs även 18 kedjehus med en boarea på 120 m² och 5 rum och kök. Färdig trädgård, carport och förråd ingår. Bostäderna har en öppen planlösning där sambandet mellan kök och vardagsrum ger härliga ytor i entréplanet. I hallen används ytan under trappan på ett bra sätt med ett förråd. Köket är välutrustat med fullstor kyl och frys, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och härliga stora bänkytor som dessutom kompletteras av en köksö. I Start Living 120 finns ett sovrum i anslutning till entrén. På övervåningen finns den privata delen med två sovrum och en mysig läshörna. Här finns även ett allrum som vid behov kan göras om till ännu ett sovrum. 

Solklart läge!

Vi har tagit fram lite bilder för att illustrera hur solen rör sig över området. Har du funderingar om solläget för en specifik bostad så är du välkommen att kontakta kundansvarig.

Se huset i 3D-visning

Du kan se vårt visningshus i Habo som 3D-modell och visning i 360 grader. Spana in hela huset och gå runt i alla rum direkt här!

Se hela huset i 3D-visning

Skillnad på hus och hem

Vi vet att ett hem är så mycket mer än golv, väggar och tak. Det är en plats för liv och rörelse i livets alla skeden. 

När vi planerar våra hus är det just detta som är vår utgångspunkt. Hur vi kan skapa förutsättningar för vardagens bestyr och mysiga stunder med nära och kära. För först då kan en bostad bli till ett hem.

Start Living - ett smart byggsystem

Vi på OBOS kallar oss gärna samhällsbyggare, och Start Living har tagits fram för att ge så många som möjligt chansen att komma in på bostadsmarknaden och kunna investera i sitt eget boende. Vi har också lagt ner mycket arbete för att kunna erbjuda en standard som tilltalar de flesta och samtidigt ger en trevlig prislapp.

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här!

Lugn miljö med närhet till det mesta

I din nya bostadsrätt i Bränninge kommer du att kunna njuta av en lugn och harmonisk miljö där du samtidigt har närhet till det mesta som är viktigt i livet. I området finns det närhet till skog och natur, samt bra idrottsmöjligheter för barn och ungdomar. 

Livskvalitet för både stora och små

I Habo kommun finns det fyra skolområden och de flesta skolorna ligger i tätorten. På Bränningeområdet finns Bränningeskolan som är en låg- och mellanstadieskola. Högstadiet går eleverna i Hagabodaskolan som ligger i Habo centrum. Det finns också gott om förskolor i kommunen; i närheten av Bränningeområdet ligger Solhöjdens förskola, Bränninge förskola, Bäckgatans förskola samt Solstrålens förskola som är fristående. Dessutom byggs det en helt ny förskola precis intill bostadsområdet.

"Mysigt med nära till allt"

Centrum i Habo uppfattas av många som litet och mysigt med nära till allt. Här finns livsmedelsbutik, kläd- och inredningsbutiker, systembolag, frisörer, bokhandel, bageri, bibliotek, bank, med mera. Även på Kärrsområdet vid södra infarten till Habo finns det en hel del handel, t ex byggvaruhus och sportbutik. I Habo finns det en vårdcentral som tillhör landstingets egna vårdcentraler Bra Liv. I angränsning till vårdcentralen finns det också ett apotek.

Ta tåget en gång i timmen

I Habo är vi bortskämda med bra kommunikationer. I stort sett varje timme går det ett tåg i vardera riktningen mot Nässjö och mot Skövde. Från Habo busstation går det också halvtimmestrafik in mot Jönköping med linje 101. För att komma till Mullsjö väljer du antingen tåget eller linje 116.

OBOS bildar föreningen

Under byggtiden kommer OBOS att bilda och administrera bostadsrättsföreningen. När byggnationen är klar och alla är inflyttade kommer föreningen att lämnas över till en ny styrelse som då består av er som bor i föreningen. 

Tid till annat. Bland annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Fler skäl till att välja nyproduktion!

Lika modernt nu som då

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - Modernt!